Rodinný oběd – luxusně propečená vepřová plec, která se peče na kysaném zelí. Vše servírujeme s vařeným bramborem a máslem.
Kombinace těstovin tagliatelle a orestovaných krevet. Hlavní chod, který připravíte do 30 minut. Je lehký na přípravu a vtáhne vás do středomořské kuchyně.
Zapečené Kanapky v troubě: Tento recept je rychlý, jednoduchý a nabízí nekonečné možnosti variací podle vaší chuti a dostupných ingrediencí. Zapečená směs na toustu jako rychlá a snadná večeře.
Upečte si mandlové slzy se sýrem, které nejen skvěle vypadají, ale k posezení a popíjení s přáteli anebo na párty stůl jsou velice atraktivní. Prohlédněte si recept s postupem na Slané sýrové pečivo k posezení.
Inspirace na zajímavou snídani. Recept je hotový za 10 minut. Turecká vejce jsou kombinací řeckého jogurtu s koprem a česnekem, pošírovaného vejce a máslové omáčky.
Zahřejte kuchyni vůní tradičního pokrmu, který přináší radost už od prvního pohledu na zlatavé brambory a křupavou slaninu. Prohlédněte si recept s postupem na opečené brambory se slaninou.
Tradiční pelmeně jsou dokonalým spojením jednoduchosti a výrazné chuti. Tento pokrm zahřeje nejen žaludek, ale i duši. Prohlédněte si recept s postupem na Snadné pelmeně – tajemství přípravy.
Snadné mini sendviče, které se podávají jako jednohubky při jakékoliv extra příležitosti – oslavy, návštěvy, na silvestra. Jednohubky jsou nejen hezké na pohled, ale také chutné.
Zapečené venkovské brambory s houbami a sýrovou krustičkou na povrchu. Prohlédněte si recept s postupem na zapečené brambory s klobásou, houbami a sýrem.
Zkuste upéct mřížkovník a vyzkoušejte více způsobů náplně, uvidíte, že budete pokaždé spokojení a žádná vás nezklame. Prohlédněte si recept s postupem na Tradiční mřížkovník z lineckého těsta.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.