Jak se správně ohřívají párky? Párky jsou oblíbeným jídlem, které se podává samostatně nebo jako součást různých jídel. Kromě vaření je můžeme taky péct nebo grilovat. Podívejte se, jak je správně ohřát, aby nepopraskaly, přečtěte si jak dlouho se ohřívají a jakou zvolit přílohu
Překvapení v housce je skvělý způsob, jak rychle uspokojit chuť na pizzu, aniž by jsme museli připravovat těsto. Prohlédněte si recept s postupem na Překvapení v housce.
Vtipná svačinka nebo pohoštění na jakoukoliv oslavu. Připravte si podle našeho receptu s jednoduchým postupem tuto dobrotu.
Pokud máte rajčata na zahradě nebo zkrátka jen rádi zpracováváte sezónní ovoce a zeleninu, tento recept si rozhodně zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem na domácí pečený kečup.
Medová žebra jsou skvělým příkladem toho, jak i jednoduché ingredience mohou vytvořit něco naprosto fantastického. Prohlédněte si recept s postupem na medová žebra.
Neodolatelně lahodná kuřecí křidélka s medem a BBQ omáčkou, na kterých si můžete pochutnat po celý rok díky snadné přípravě v troubě. Prohlédněte si recept s postupem na medová křídla z trouby s BBQ omáčkou.
Zdravá a chutná pomazánka, zdravější alternativa majonézové vajíčkové pomazánky s bílým jogurtem a pažitkou. Prohlédněte si recept s postupem na Vajíčkovou pomazánku bez majonézy.
Tento jednoduchý recept na pivní spratky v housce na karamelizované cibulce s kyselým zelím přináší dokonalou mnohem lepšího párku v rohlíku. Hotovo za 30 minut! Grilované pivní spratky s karamelizovanou cibulí jsou klasickým letním pokrmem z Wisconsinu
Friduš je rychlá a chutná marinovaná kuřecí směs, kterou můžete snadno připravit na pánvi. Marinované kuřecí kousky plné chuti jsou ideální s hranolkami.
Domácí kečup nejenže chutná lépe, ale také přináší radost z vlastní tvorby a vědomí, že podáváte svým blízkým to nejlepší. Vytvořte si doma vlastní rajčatový kečup s použitím čerstvých rajčat, jablek a aromatického koření, které mu dodá jedinečnou chuť.