Seznámení se Svatomartinskými slavnostmi a jejich tradicemi včetně tradičních pokrmů, které se v tento den podávají. Recepty a postupy.
Znáte opravdu všechny druhy knedlíků? Jaké jsou druhy knedlíků a k čemu se hodí? Obsáhlá knedlíková kuchařka s recepty a postupy přípravy.
Recept s postupem na Vídeňské knedlíky, podobaní se Karlovarským knedlíkům. Rozdíl je v surovinách. Rozšiřte si knedlíkové portfolio.
Špekové knedlíky se zelím a cibulkou: Recept na speciální knedlíky, které obsahují špek a čerstvé bylinky. Jsou jednoduché a chutné samostatné nebo jako příloha.
Recept na bezlepkové knedlíky za polenty. Polenta je z kukuřičné krupice. Nejrychlejší knedlíky co znám. Hotové za pár minut.
Poctivý bramborový knedlík je česká stálice. Ty nejlepší jsou přirozeně domácí z brambor bez použití polotovarů. Prohlédněte si recept s postupem na bramborový knedlík.
Čerstvý kopr dodává omáčce nezaměnitelnou vůni a chuť, která se skvěle snoubí s bohatou smetanou. S tímto receptem na koprovou omáčku si připravíte klasický pokrm, který si můžete snadno přizpůsobit podle svých chutí a preferencí.
Vyzkoušejte tento tradiční recept na chlupáče a přeneste do své kuchyně kousek české kuchyně. Chlupaté bramborové knedlíky jsou jednoduchým, ale chutným doplňkem, který skvěle doplní jakýkoli masitý pokrm.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.
Prohlédněte si recept s postupem na rajskou omáčku z hovězího vývaru. Rajská omáčka je ikonou českých omáček. Známe ji z dětství s houskovým knedlíkem a hovězím masem. Vyzkoušejte ještě dnes!