Čerstvý kopr dodává omáčce nezaměnitelnou vůni a chuť, která se skvěle snoubí s bohatou smetanou. S tímto receptem na koprovou omáčku si připravíte klasický pokrm, který si můžete snadno přizpůsobit podle svých chutí a preferencí.
Vyzkoušejte tento tradiční recept na chlupáče a přeneste do své kuchyně kousek české kuchyně. Chlupaté bramborové knedlíky jsou jednoduchým, ale chutným doplňkem, který skvěle doplní jakýkoli masitý pokrm.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.
Prohlédněte si recept s postupem na rajskou omáčku z hovězího vývaru. Rajská omáčka je ikonou českých omáček. Známe ji z dětství s houskovým knedlíkem a hovězím masem. Vyzkoušejte ještě dnes!
Prohlédněte si recept s postupem na kynuté knedlíky s třešněmi. Třešňové kynuté knedlíky z měkkého těsta jsou oblíbeným sladkým jídlem nejen mezi dětmi. V české kuchyni mají dlouhou tradici.
Recept s postupem na Borůvkové knedlíky: báječné a jemné Ovocné Tvarohové Knedlíky. Recept na tyto ovocné knedlíky je hotový do 30 minut. Tento recept si oblíbí velcí i malý.
Domácí kynutý houskový knedlík jakožto dokonalá příloha k omáčce. Uvařte si svůj podle tohoto tradičního receptu. Prohlédněte si recept s postupem na domácí kynutý houskový knedlík.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí švestkové knedlíky z bramborového těsta. Poctivé domácí švestkové knedlíky v bramborovém těstě. Skvělá sladká dobrota zalitá máslem a posypaná strouhankou a moučkovým cukrem.
Švestkové knedlíky v tvarohovém těstě jsou sladkou klasikou, Příprava je velmi rychlá a snadná oproti bramborovým knedlíkům. Prohlédněte si recept s postupem na švestkové knedlíky s mákem a cukrem.
Recept, postup, ingredience. Uvařte si tyto karlovarské knedlíky s petrželí, které jsou krásně vláčné a velmi chutné.