Připravte si dort Smetaník, který se skládá z několika vrstev, které jsou nasáklé krémem ze zakysané smetany a na povrchu ještě dozdobené drobenkoku.
Bohatě zdobený narozeninový dort s krémem, čokoládou, marcipánem a višněmi. Prohlédněte si recept s postupem na klasický slavnostní dort po domácku s višněmi a čokoládou doplněný o marcipánovou vrstvu.
Prohlédněte si recept s postupem na Perníčkový dort, který si můžete upéct nejen o Vánocích, protože je zajímavě zdobený a určitě překvapí hlavně malé hosty.
Vídeňský zákusek je elegantní dezert s jemným krémem, který má jednoduchou přípravu a elegantní vzhled. Prohlédněte si recept s postupem na Vídeňský zákusek s dokonalým krémem z mascarpone a pomerančového pudinku, zdobený piškoty a čokoládovou polevou, který všechny zaujme svým vzhledem.
Pudinkáče – to je oku lahodící moučník, který božsky vypadá a ještě lépe chutná. Bohatá krémová náplň ve spojení s kynutým těstem.
Recept na krém ze Salka, který potěší zaručeně vaše chuťové pohárky: Tento jednoduchý a lahodný krém se hodí pro různé příležitosti a svou bohatou chutí si vás určitě získá a zůstane vaším oblíbeným. Prohlédněte si recept s postupem na Salkový krém, na který budete potřebovat 2 ingredience.
Ořechové řezy Mraky – nazývané také jako Baku dezert mají základní ingredience ořechy a čokoládu, co z nich dělá přirozeně bezlepkový slavnostní dezert nebo dort plný intenzivní chuti . Prohlédněte si recept s postupem na Ořechové řezy s několika druhy krémů.
Máslový krém s vanilkou na dort: Jeho textura je jemná jako obláček, chuť bohatá a sladká, ale ne přeslazená, a vanilkové aroma vás okamžitě přenese do cukrářského nebe. Prohlédněte si recept s postupem na dortový krém plný máslové a vanilkové chuti.
Tento krém, charakteristický svou krémovou texturou a sladkou chutí, dodává pečeným výrobkům nejen skvělý vzhled, ale i lahodnou chuť.
Karamelové řezy s mramorovou polevou budou poutat pozornost i když je připravíte v kulaté formě v podobě dortu, třeba na narozeninovou oslavu. Prohlédněte si recept s postupem na Karamelové řezy s bílou čokoládovou polevou.