Lehký salát a pikantní řízek je kombinace, které se těžko odolává. Podle tohoto receptu zvládnete obojí snadno.
Aspik s utopenci podle tohoto receptu oceníte jako chuťovku k pivu, na oslavy nebo třeba na Silvestra. Zaručeně ale poslouží i jako chuťovka k večeři.
Podzim se přihlásil s „plnou parádou“, plískanice o sobě dávají rázně vědět, imunizační nápoj se tedy bude jistě hodit.
Když se povede křenovka, tak nemá konkurenci. Sametově hladká křenovka je připravená na poctivé máslové jíšce a zalitá silným vývarem, ve kterém se vařil vepřový jazyk. Ten je díky tomu šťavnatý a měkký. Tak dobrou chuť!
Nechce se vám vařit nálev zvlášť, rovnou byste chtěli okurky naložit? Tak je zkuste bez nálevu, ten vytvoříte přímo při nakládání.
Na zahradách právě dozrávají voňavá rajčátka, a tak přichází na řadu otázka vpravdě nerudovská: Co s nimi.
Šunkové rolky s křenem chutnají skvěle jako předkrm i jako sváteční pohoštění. Zařaďte je na své párty menu. Jejich příprava podle tohoto receptu je velmi snadná.
Sterilovaná řepa perfektně sedí jako příloha k klasickým pokrmům. Mimo to, že skvěle chutná, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Nachystejte si ji do zásoby podle tohoto postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou pikantní pomazánku z kousku uzeného masa a křenu, která má říz a je vhodná hlavně k pivu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento vynikající pečený bůček a recept čtěte celý, aby jste neopomněli bůček připravit 5 dní dopředu.
Tuto vaječnou pomazánku si zamilují všichni, kteří mají rádi pikantní a výrazné chutě. Doplňuje ji lučina a jemný smetanový křen. Prohlédněte si recept s postupem!











