Jak se správně ohřívají párky? Párky jsou oblíbeným jídlem, které se podává samostatně nebo jako součást různých jídel. Kromě vaření je můžeme taky péct nebo grilovat. Podívejte se, jak je správně ohřát, aby nepopraskaly, přečtěte si jak dlouho se ohřívají a jakou zvolit přílohu
Klasická a oblíbená křenová omáčka, kterou obvykle podáváme k masu a knedlíku. Křen je plný zdraví prospěšných látek. Prohlédněte si recept s postupem na křenovou omáčku.
Prohlédněte si recept s postupem na zavařené okurky ve sladkokyselém nálevu. Zavařenina, která doma nesmí chybět. Postup krok za krokem, jak na to.
Zelí s křenem podle receptu, který máme od babičky a dědí se v naší rodině po generace. Křenové zelí má ostřejší chuť a je to skvělá příloha. Recept a postup na přípravu této pochoutky.