Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pekáčový guláš z vepřové krkovice se zelím a uvařte tuto venkovskou klasiku plnou chuti svojí rodině, nebo známým s domácím houskovým knedlíkem.
Prohlédněte si recept na zabijačkovou zelnici s klobásou! Postaví na nohy a prohřeje vám kosti i krev v těle. Také dokonale zasytí.
Zachtělo se vám ochutnat něco jednoduchého, s nádechem venkova a přirozené chuti? Prohlédněte si recept s postupem na tyto rohlíčky plněné zelím!
I přesto, že je toto jídlo národním pokladem, jedná se i o unikátní recept, který se v každé rodině připravuje jinak. My jsme si pro vás v následujícím receptu také připravili menší obměnu tohoto tradičního pokrmu.
Vyzkoušejte křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem a nechte se okouzlit jejich rustikální chutí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto venkovskou dobrotu.
Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a smaženou cibulkou jsou dokonalou ukázkou toho, jak lze pozměnit pokrm a dovést ho k dokonalosti. Prohlédněte si tento český recept s postupem!
Koložvárské zelí má dlouhou tradici ve východoevropské kuchyni a díky skvělé harmonii chutí se dostalo k nám. Prohlédněte si recept s postupem na tuto rodinnou dobrotu.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Záhorácký závitek není jen o jídle, ale i o návratu k tradicím. Příprava pokrmu vás vtáhne do klidného tempa, kde si vychutnáte každý krok. Prohlédněte si recept s postupem na záhorácký závitek z kysaného zelí.
Rodinný oběd – luxusně propečená vepřová plec, která se peče na kysaném zelí. Vše servírujeme s vařeným bramborem a máslem.
Snadná, rychlá večeře nebo pokrm na oslavu. Neobvyklá a chutná verze hot dogu jen z 6 surovin. U nás doma je tato sedlácká verze hot dogu velmi oblíbená. Třeba bude i u vás…