Jednoduchý recept na pečené maso, které zvládne upéct i začátečník. Pečený bůček konzumujeme teplý i studený jako pohoštění na oslavách.
Medová žebra jsou skvělým příkladem toho, jak i jednoduché ingredience mohou vytvořit něco naprosto fantastického. Prohlédněte si recept s postupem na medová žebra.
Rychlý krůtí kotlety v marinádě: Vynikající křupavé a lehké krůtí kotlety v marinádě, vhodné i pro zdravou výživu a dietní stravování, bez mouky strouhanky. Prohlédněte si recept s postupem na Krůtí kotlety v marinádě.
Neodolatelně lahodná kuřecí křidélka s medem a BBQ omáčkou, na kterých si můžete pochutnat po celý rok díky snadné přípravě v troubě. Prohlédněte si recept s postupem na medová křídla z trouby s BBQ omáčkou.
Friduš je rychlá a chutná marinovaná kuřecí směs, kterou můžete snadno připravit na pánvi. Marinované kuřecí kousky plné chuti jsou ideální s hranolkami.
Máte přebytek cherry rajčat? Naložte si je s medem ve sladkokyselém nálevu a během zimy si vychutnejte jejich čerstvou chuť. Prohlédněte si recept s postupem na nakládaná rajčata v medové marinádě.
Tuto kuřecí specialitu musíte vyzkoušet! Smažené kuře v majonézové marinádě vám ohromí chuťové buňky neuvěřitelným způsobem. Prohlédněte si recept s postupem na smažené kuře v majonézové marinádě.