Stačí kousek masa, cibule a čas a vznikne chuť, kterou si budete pamatovat celý život.
Kdo by nemiloval bramboráky. Ale už jste je jedli nasladko? Pokud ne, tak je na čase začít. Sladkým bramborákům se švestkami zdar!
Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.
Pokud jste měli letos úrodu rybízu, upečete si kynuté koláčky s tvarohovou náplní a černým rybízem, posypané máslovou drobenkou. Můžete použít i jiné ovoce, které zrovna máte, neuděláte chybu.
Skořicoví šneci s citronovou polevou spojují vůni skořice, jemné těsto a svěží citronový nádech. Domácí pečivo, které zmizí z plechu dřív, než stihne vychladnout.
Piškotová roláda s čokoládovým krémem je voňavý retro dezert s nadýchaným korpusem a jemnou čokoládovou náplní. Jednoduchá, rychlá a vždycky výborná.
Klasický český recept s postupem na všechny jeho součásti rozhodně patří na nedělní stůl. Maso, špenát a bramborové knedlíky zasytí a chutnají báječně.
Milujete čokoládu? Vyzkoušejte recept krok za krokem na vláčný čokoládový dort s ganache. Intenzivní chuť, hebká textura a dezert, který si zamilujete už po prvním kousku.
Objevte, jak může květák chutnat pokaždé jinak. Vyzkoušejte recept krok za krokem na květák na mozeček i klasický smažený květák. Dva jednoduché pokrmy, které voní po domově.
Sladké rolky, které potěší každý mlsný jazýček, to jsou tyhle křehké rohlíčky z kynutého těsta, ze smetany a s meruňkovým džemem.
Hledáte recept, který bude ozdobou každé slavnostní hostiny? Tak u nás jste správně. Máme pro vás tyhle krásné ovocné košíčky s pudinkovým krémem a čerstvým ovocem.











