Tradiční kuře na paprice se šťavnatou omáčkou ze zakysané smetany a podávané s máslovými těstovinami
Typicky české jídlo s intenzivním aroma. Dušené vepřové maso vás uchvátí svoji měkkostí v kombinaci s voňavým česnekem! Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové na česneku.
Jednoduchý recept na neobvyklý švestkový koláč, který obsahuje zajímavé ingredience. Díky tomu je krásně vláčný a velmi chutný.
Klasický recept na játra na cibuli, jediná změna je v použitém koření a příloze. Tento pokrm je výborný s jakoukoliv vaší oblíbenou přílohou.
Jednoduchý recept na svěží pokrm z kuřecích prsou s rajčatovou omáčkou. Srozumitelný postup, podle kterého uvaří tento pokrm každý.
Tradiční jablečný koláč s cukrovou polevou předávaný z generace na generaci je skvělý dezert pro jakoukoliv příležitost. Prohlédněte si recept s postupem na tradiční jablečný koláč s polevou.
Recept na smažené plněné krůtí řízky, které uspokojí každého milovníka řízků. Variabilita náplní je nekonečná, záleží na vaší fantazii.
Tradiční hovězí závitky alias Španělští ptáčci – plněné klobásou, vejci a kyselými okurkami, podávané v lahodné hořčičné omáčce jsou perfektní pro nedělní oběd. Šťavnaté hovězí závitky plněné klobásou, vejci a okurkami, dušené v lahodné hořčičné omáčce.
Exkluzivní strouhaný koláč s tvarohovou a rybízovou náplní. Dokonalá harmonie chutí vám vykouzlí úsměv na tváři. Prohlédněte si recept s postupem na strouhaný tvarohový koláč s černým rybízem.
Špekové knedlíky se zelím a cibulkou: Recept na speciální knedlíky, které obsahují špek a čerstvé bylinky. Jsou jednoduché a chutné samostatné nebo jako příloha.
Tradiční české karamelové větrníky s vanilkovým a karamelovým krémem. Opravdová cukrářská pochutina, kterou je Česko proslavené. Prohlédněte si recept s postupem na karamelové větrníky.