Máte chuť na rizoto, vyzkoušejte s námi dýňové rizoto. V receptu najdete jednoduchý a srozumitelný postup. Zahřejte se s tímto krémovým rizotem.
Upečte si domácí dýňové sušenky – lahodná podzimní pochoutka s dýňovým pyré a kořením. Ideální recept pro rodinná setkání i slavnostní příležitost.
Recept na chutné Dýňové noky, které jsou snadné na přípravu. Dýňové noky jsou dokonalá příloha k různým omáčkám či masům.
Tradičně podzimní dýňový chléb z odrůdy Hokkaido je čí dál, tím více oblíbený také u nás, přestože kořeny má v Japonsku. Prohlédněte si recept s postupem na dýňový chléb Hokkaido.
Velmi zajímavý a trochu nevšední pokrm ve formě zapečené růžičkové kapusty s klobásou a sýrem. Zaručeně si pochutnáte! Prohlédněte si recept s postupem na zapečený kastrol z růžičkové kapusty s klobásou.
Špekové knedlíky se zelím a cibulkou: Recept na speciální knedlíky, které obsahují špek a čerstvé bylinky. Jsou jednoduché a chutné samostatné nebo jako příloha.
Tento recept na pečené kuře s nádivkou z rohlíků a omáčkou z výpeku je plný chutí a ideální pro každou slavnostní příležitost nebo rodinný víkendový oběd. Šťavnaté kuře s lahodnou nádivkou se blýskne i na svátečním stole.
Výtečný pokrm z brambor se sýrem a salámem, na kterém si pochutnáte v jakémkoliv podání. Ať už jako pochoutku nebo přílohu k večeři. Prohlédněte si recept s postupem na bramborové karbanátky se sýrem a salámem.
Zapečená Musaka je skvělý recept, pokud rádi zkoušíte nová jídla a máte rádi balkánskou kuchyni. Zapečené kořeněné maso s bešamelem, bramborami, lilkem a cuketou.
Tento recept na poctivě plněné kuře bez kostí je perfektní volbou pro každou slavnostní příležitost. Příprava může vyžadovat trochu zručnosti při odstraňování kostí, ale výsledek stojí za to. Kuře je šťavnaté a obzvlášť chutné.
Recept, postup, ingredience. Uvařte si tyto karlovarské knedlíky s petrželí, které jsou krásně vláčné a velmi chutné.