Tradiční hovězí polévka s kořenovou zeleninou a jemným vývarem. Skvělá volba pro sychravé dny.
Domácí kečup nejenže chutná lépe, ale také přináší radost z vlastní tvorby a vědomí, že podáváte svým blízkým to nejlepší. Vytvořte si doma vlastní rajčatový kečup s použitím čerstvých rajčat, jablek a aromatického koření, které mu dodá jedinečnou chuť.
Vařený hovězí jazyk je pokrm, který je nejen lahodný, ale také elegantní a ideální pro speciální příležitosti. Tento recept na hovězí jazyk se švestkovou máslovou omáčkou kombinuje tradiční chutě s moderním a sladkým twistem.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Plněné papriky s rajskou omáčkou: Prohlédněte si recept s postupem na plněné papriky s rajčatovou omáčkou.
Lodičky z mletého masa, plněné bramborovou kaší a zapečené sýrem. Tento recept je jednoduchý na přípravu, nabízí široké možnosti variací a jistě se stane oblíbeným pokrmem ve vaší domácnosti
Guláš je tradiční a oblíbené jídlo, které má své kořeny v maďarské kuchyni, ale dnes je populární po celém světě. Základem jsou dvě ingredience a ověřený postup podle receptu.
Tradiční recept z Valašska: připravte si originální Kyselicu – skvělou bílou polévku s uzenou klobásou, bramborami a slaninou. Postup přípravy a recept.
Připravte si tradiční českou delikatesu v elegantním balíčku chuti a estetiky. Recept a postup přípravy Šunkových závitků v aspiku plněných bramborovým salátem.