Prohlédněte si recept s postupem na smažená zastřená vejce s bramborovou kaší! Pár minut a budete se olizovat ještě dlouho.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Finskou polévku lohikeitto s lososem, smetanou a koprem připravíte podle tohoto postupu krok za krokem za 40 minut. Spolehlivě zahřeje v chladných dnech.
Málo platné, my Češi jsme zkrátka národ, k němuž patří knedlíky, koláče, buchty a mazance. Kynuté těsto představuje jeden z pokladů naší národní kuchyně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zelný salát připravený v lednici, bez zavařování, když je potřeba rychlá příloha k masu.
Okurky, zelí a cibule v kyselém nálevu se perfektně hodí jako příloha ke grilovanému masu nebo jiným masitým pokrmům. Připravte ho podle tohoto návodu krok za krokem a poznáte to sami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hrnkový makový závin a připravte si Tichou spirálu z máku a vzpomínek.
Halušky se zelím a slaninou patří mezi sytá a výživná jídla. Zelí plné vitamínů a probiotik, brambory, vejce a slanina dodají vše potřebné. Podle tohoto receptu s postupek krok za krokem je zvládnete snadno.
Nevíte co s okurkami? Dopřejte si štiplavé osvěžení v podobě amerického okurkového salátu do sklenice. Použít lze i cukety.
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Máte rajčata a nevíte co s nimi? Upečte je a naložte. Pečená rajčata jsou pochoutkou, která se hodí jako příloha nebo ji snězte jen tak.