Prohlédněte si recept s postupem na vynikající čalamádu z lesních hub a už nikdy nebudete chtít jinou, protože se hodí do různých pokrmů a i jako salát je fantastická.
Prohlédněte si recept s postupem, jak připravuji cuketové zelí na celou zimu – neboli jak zpracovat velkou úrodu cuket ze zahrádky a v zimě si na nich pochutnat.
Připravte si dort Smetaník, který se skládá z několika vrstev, které jsou nasáklé krémem ze zakysané smetany a na povrchu ještě dozdobené drobenkoku.
Jemné plíčky a srdce na smetaně jsou v tomto podání fantastické! Díky receptu, předávaného po generace, si skvěle pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem na Rybí normovaný retro salát podle ČSN z roku 1967 – retro lahůdka z minulosti na Vás stůl.
Tuto “pomazánku” jsme nazvaly SLoní mls, protože nám připomíná něco neurčitého, ale dobře vypadajícího. Jakmile tuto baštu jednou ochutnáte, budete mít jasno. Prohlédněte si recept s postupem na Sloní mls.
Hodolanská omáčka patří k pokladů české venkovské gastronomie, přesto ji ne úplně každá hospodyně zná. Je to škoda, protože si určitě zaslouží pozornost. Prohlédněte si recept s postupem na poctivou Hodolanskou omáčku.
Zelný salát bez zavařování je skvělým příkladem, jak lze uchovat čerstvost a přirozené chutě zeleniny bez složitých postupů. Prohlédněte si recept s postupem na zelný salát bez zavařování, který vydrží celou zimu.
Rychlý recept na červenou čočku na kyselo. Zajímavá alternativa od hnědé čočky. Červená čočka je chutnější a jemnější, na přípravu rychlejší. Přidala jsem volské oko, kyselou okurku a mini párečky.
Inspirace na zajímavou snídani. Recept je hotový za 10 minut. Turecká vejce jsou kombinací řeckého jogurtu s koprem a česnekem, pošírovaného vejce a máslové omáčky.
Recept na těstovinový salát s tuňákem, který si připravíte za 20 minut v pohodlí domova. Jednoduchý, rychlý recept na kterém si pochutnáte.