Tomuto dezertu se v některých regionech říkalo pro jeho jemnost a elegantní vzhled i „princezna z Vídně“
Podle domácího knedlíku se pozná kuchař. Vy teď máte šanci naučit se výtečný knedlík vařený na páře. Nic složitého.
Chcete perník jako z nebes? Pak si upečte andělský perník, který je úžasně vláčný a uspokojí všechny mlsné jazýčky.
Bramborové placky jsou jedním z nejstarších a nejrozšířenejších jídel českého venkova. Není v nich nic přepychového a přesto chutnají slavnostně.
Pozor, nebezpečně návykové cukroví je tady. Upečte si ze zbylých bílků oříškové chipsy podle tohoto receptu. Skvělé kdykoliv, nečekejte na Vánoce.
Zapečená rajčata podle tohoto receptu chutnají k obědu i k večeři. Využijte vlastní úrodu ze zahrádky nebo si kupte masitá rajčata.
Tříbarevné kokosové řezy s čokoládovou polevou spojují kakaové a světlé těsto s jemným kokosovým krémem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na barevný dezert, který potěší oko i chuť.
Kuřecí prsa zapečená s cibulí, rajčaty a sýrem jsou lehké a šťavnaté jídlo vhodné pro každý den. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlý oběd i večeři, který zvládne každý.
Příprava lehce pikantní šťavnaté kotlety s jižanským akcentem podle tohoto receptu vám nezabere víc než hodinu.
Italové vědí, co je dobré a tyhle skvostné lazaně jsou typickým italským pokrmem, který u nás doma nesmí chybět. Zkuste i vy!
Píchanou buchtu si zapamatujete nejen díky jejímu netradičnímu názvu. Jednoduchý recept s postupem vás dovede k jednoduchému moučníku, který snadno upečete i v týdnu.











