Věnečky z odpalovaného těsta patří mezi nejlepší retro dezerty, které potěší každou generaci. Příprava vyžaduje plnou pozornost a čas, ale s tímto postupem krok za krokem ji hravě zvládnete i vy.
Žemlovku známe z dětství ze školní jídelny nebo od babičky. Víte, že je to také pokrm, který splňuje požadavky na vaření beze zbytků? Projděte si tento recept s postupem a přesvědčte se sami.
Hezká česká klasika s tvarohem, kakaovým a světlým těstem. Na tříbarevné řezy je opravdu radost pohledět. Upečte je podle tohoto postupu a můžete se na ně chvíli dívat, než se po nich zapráší.
Nabídněte hostům nadýchaný dezert plný krému a šlehačky. Postup je hračka, když půjdete krok za krokem podle našeho receptu.
Piškotová roláda se vždy povede, když dodržíte uvedený postup krok po kroku. Roláda vpadá krásně a když ji připravíte tmavou i světlou, vybere si z nich každý.
Jogurtové těsto je vláčné a s ovocem skvěle chuťově ladí. Upečte koláč podle tohoto postupu krok za krokem a zužitkujte úrodu ovoce ze své zahrádky.
Za českou klasiku v podobě hamburské kýty sklidíte zasloužené ovace u nedělního slavnostního oběda. Připravte ji podle tohoto receptu krok po kroku.
Pro rebarborový koláč hlasuji v kategorii nejlepší sezónní moučník. Upečte ho podle tohoto postupu krok po kroku. Je svěží, šťavnatý a kyselá rebarbora se sladkou drobenkou jednoduše nepřekonatelná.
Mimořádně nadýchaný dezert plný lehkosti připravíte podle našeho postupu krok za krokem za krátkou chvíli a váš sváteční stůl nebude mít chybu.
3BIT řezy – inspirované známou tyčinkou, jsou sladký dezert ideální pro speciální příležitosti. Připravte je třeba na rodinnou oslavu podle tohoto receptu krok po kroku.
Šťavnaté těsto s mrkví a ořechy se svěží polevou se zakysanou smetanou a citrónem upečete podle našeho postupu krok za krokem velmi snadno. A věříme, že si ho zamilujete.