Šťavnaté těsto s mrkví a ořechy se svěží polevou se zakysanou smetanou a citrónem upečete podle našeho postupu krok za krokem velmi snadno. A věříme, že si ho zamilujete.
Margot řezy jsou oblíbený retro moučník, který podle našeho postupu krok za krokem upečete než řeknete „kokos“.
Jablka jsou vděčná součást koláčů všeho druhu a se skořicovým cukrem a listovým těstem tvoří moučníkový evergreen. Upečte podle tohoto postupu krok za krokem výborný a jednoduchý koláč, který skvěle chutná vlažný i vychlazený.
Krtkův dort na plech potěší příznivce „mokrých buchet“ plných svěží náplně. Připravíte ho snadněji, než se zdá, podle našeho postupu krok po kroku.
Máte třešně na zahrádce nebo v mrazáku? Dovedeme vás krok po kroku k jednoduché a výborné bublanině, která voní jako vzpomínka na dětství.
Třepací řezy jsou vděčná rychlovka pro nečekanou návštěvu i osvěžující dezert pro letní dny. Připravte ho podle receptu krok za krokem a přesvědčte se sami.
Znáte větrník z plechu? Větrník je král českých cukráren. Podle tohoto receptu si ho krok po kroku upečete i doma v jednodušší formě a o moučník pro slavnostní příležitost máte postaráno.
Jednoduchý hrníčkový recept krok za krokem na luxusní řezy, které kombinují lehká tvaroh a výborné kakaové těsto.
Toto je chuťová lahůdka – Prohlédněte si recept s postupem na nádherně aromatické zapečené palačinky s Olomouckými tvarůžky! Bude se vám ještě o nich zdát.
Lahodné a nadýchané kynuté bágly naplněné vanilkový pudinkem si zamilujete. Zkuste je připravit podle tohoto postupu a nebudete litovat.
Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.