Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na gulášovou polévku z mletého masa a vychutnejte si toto teplé objetí ve lžíci polévky.
Také někdy toužíte doma jen tak vyklopit konzervu a mít uvařeno, ale zároveň jíst kvalitně? Domácí zavařování je cestou! Uchová masu vůni, šťavnatost.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Selský plackoburger a udělejte selskou hostinu pro ty největší jedlíky Bramboráky s kuřecí směsí a čedarem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na znojemský guláš s kynutým pařeným knedlíkem a zkuste uvařit toto v restauracích proslulé české jídlo a sami doma.
Vše ze zahrady hezky do sklenic na později. Třeba i na zimu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zavařené lečo s cuketou a připravte si tento skvělý domácí polotovar na zimu. Pak stačí přidat cibuli, vejce a klobásu a máte oběd plný léta i v zimě.
Masová směs, která z obyčejných topinek udělá neobyčejné jídlo s mexickým nádechem. Rychlá a snadná večeře nebo pohoštění k pivu v receptu s postupem krok po kroku.
Uvařte si netradiční/tradiční polévku, která vám zahřeje žaludek. Milionová polévka je výtečná a pochutná si na ní celá rodina.
Retro kempink salát promlouvá vůní dřívějších časů, kdy jste ho jedli z papíru rovnou rohlíkem. Postup přípravy je velmi snadný. Vyzkoušejte i tipy na moderní úpravu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto českou klasiku s rodokmenem a připravte dle přesného postupu španělského ptáčka. Uvidíte, že chutná skvěle.
Možná ho znáte jako lovecký řízek. Pochází z Německa a připravuje se s výbornou houbovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na přírodní Jägerschnitzel se silnou smetanovo-houbovou omáčkou.
Tato směs na topinky opravdu nemá slitování a potěší tedy vyznavače ostřejších chutí. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na ďábelskou ohnivou směs na topinky zavařenou z větší dávky na jiné časy.