Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.
Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
Minestrone je barevná italská polévka, která se vaří podle sezóny a toho, co máte doma. S fazolemi, zeleninou a těstovinami skvěle zasytí a podle našeho receptu s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
Skvělá česká klasická omáčka z poctivého masa s chlupatým knedlíkem není žádná velká věda. Uvařte vše podle tohoto postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto vynikající a vzhledově krásně vypadající pórkovou polévku. Připravená je na másle a doplněna šlehačkovou smetanou a uvařeným vajíčkem.
Tahle klasika je léty osvědčená. Usmažte si báječné vaječné řízky nebo jestli chcete smaženky. Přejeme dobrou chuť.
Dostali jste chuť na něco lehkého, luxusního a sytého zároveň? Přesně takový je tento recept na jarní kuřecí prso s fantastickým petrželovým pyré a bílým chřestem. Pusťte se do toho s naším receptem s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na slovenskou delikatesu z brynzy, brambor a slaniny a uvařte domácí brynzové pirohy se slaninou. Je to dobrůtka!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlou večeři ze zbytků zvanou smaženka nebo také vajíčkový řízek.