Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vývar z pečených vepřových kostí, který budete vařit sice pomalu a dlouho, ale výsledek bude stát za to.
Prohlédněte si recepty s postupy krok za krokem na 5 rychlých a úžasných pomazánek ala předkrmů, podávaných na kousku restovaného plátku bagety.
Prohlédněte si recepty s postupy na 4 předkrmy nejen na slavnostní stůl, každý z nich je jiný a všechny jsou tepelně upravené. Budou se hodit na slavnostní stůl jako malý předkrm.
Chuťová specialita z červené řepy: Připravila jsem tentokrát korejský salát z červené řepy. Recept je oblíbený po celém světě, tak jsme si ho museli vyzkoušet i u nás v redakci. Hodí se jako příloha k masu nebo i samotný.
Máte rádi klasickou tlačenku a chcete zkusit něco nového? Toto je recept s postupem na terinu z vepřového kolene, neboli francouzskou obdobu tlačenky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou polévku bramboračku, která svým složením poskytne vašemu žaludku teplo jako v pokojíčku.
Zapečené sendviče z trouby – neboli mini kanapky, jsou jednoduchou slanou dobrotou, kterou jednoduše připravíte a navíc si pochutnáte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Velmi lahodný a snadný recept, který zvládne naprosto každý. Prso pouze opečeme na pánvi a zvlášť si připravíme žampionovou rýži. Do 30 minut hotové.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh, vepřové maso plné zeleniny v pikantní rajčatové omáčce, s americkými bramborami tvoří vydatný oběd hlavně pro milovníky pikantních jídel