Ďábelské tousty, jaké připravovala moje babička. Jsou v naší rodině věhlasné a se sklenkou vychlazeného piva nemají chybu! Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Tato skvostná masová roláda s nasládlou cibulí je úžasným pokrmem, obzvláště v kombinaci s decentní pepřovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na cibulovou roládu s pepřovou omáčkou.
Výborné dušené plecko s jednou ingrediencí, kterou možná neznáte. Brukev – jedná se o kořenovou zeleninu a my v receptu používám tu známější – brukev bílou neboli kedlubnu. Prohlédněte si recept s postupem na dušené vepřové plecko udělejte si k tomu třeba jen těstoviny. Každopádně skvělý tip na výbornou večeři.
Tradiční pojetí receptu cikánského řízku s paprikovou omáčkou, jehož výsledek vám hned zachutná. Rozpalte pánev a honem do toho! Prohlédněte si recept s postupem na cikánský řízek s paprikovou omáčkou.
Křupavá ryba v těstíčku podle anglického receptu. V těstíčku je pivo a soda, díky tomu je pak krásně ryba křupavá. Jednoduchý a dokonalý pokrm.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Pokud řekneme poctivá pomazánka z výrazných surovin, napadne mě přesně tato. Tradiční pomazánka z vepřovky navozuje pocit nostalgie, proto neváhejte a prohlédněte si recept s postupem.
Plánujete romantický večer nebo chcete jen dobrou italskou chuťovku k zakousnutí? Doporučuji prohlédnout recept s postupem na parmazánové pečivo s olivami.
Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Lahodný lososový tatarák, který je tak snadný a plný výborných nutričních hodnot. Tuto verzi tataráku si zamilují všichni milovníci ryb.