Zajímá vás, co jedl Ludvík XIV? Vyzkoušejte zapečené vepřové Champvallon. Lahodný pokrm hodný králů. Jedná se o jednoduchý recept, který si rychle oblíbíte.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cikánskou pečeni dušenou v kastrolu s omáčkou z rajčat a papriky. Podávejte s rýží smíchanou se zeleným hráškem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Cuketové karbanátky s masem a zjistěte, jak dobrá pomocnice v kuchyni je nenápadná cuketa.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.
Výborný a sytý oběd nebo večeři připravíte podle tohoto receptu s postupem za krátkou chvíli. Šťavnaté maso, zelenina a sýr vás dostanou!
Vyzkoušejte originální chuť těchto řízků naruby se zeleninou Moravanka. Budete překvapeni, jak skvěle tento pokrm chutná.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramborový salát podle rumunského receptu, kde základem je kvalitní a výrazná červená cibule.
Jednoduchý a rychlý recept na oběd nebo večeři. Tato kombinace je dokonalá a každý mlsný jazýček si pochutná. Využijete chřest, který je typický pro aktuální sezónu.
Luxusní, český, nedělní oběd, který, upečete v jednom jediném pekáči a ušetříte si tak starosti s nádobím. Navíc všechny strávníky pěkně zasytí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé kuřecí špízy se slaninou a sýrem a vyzkoušejte tuto dobrůtku postříkat olejem a upéct v horkovzdušné troubě.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na výroba této mazlivé pusy s ohnivým jazykem a vyzkoušejte tentokrát pikantní hermelínovou pomazánkou s uzenou klobásou.