Recept s postupem na staročeskou polévku. Bramboračka s houbami nebo bez hub nemá chybu. Sytá polévka, která zahřeje v chladnějších dnech.
Cenově přijatelný, chuťově výrazný řízek z gothajského salámu. Je skvělý jako rychlá večeře nebo oběd, když je málo času. Prohlédněte si recept s postupem na klatovský řízek.
Recept na šunkovou pěnu: Experimentujte s ingrediencemi a najděte svou oblíbenou kombinaci, která váš šunkový krém povýší na novou úroveň
Recept s postupem, ingrediencemi na mrkvovo – sýrovou pomazánku, kterou podáváme zapečenou na chlebu či toastu. Silvestrovská jednohubka nebo svačina.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Pro milovníky pizzy, kteří by si rádi připravili pikantní salámovou pizzu doma. Není snad nikdo, kdo by čas od času neměl chuť na pizzu – dnes si ukážeme recept na domácí pizzu pepperoni. Chutná lépe než pizza z obchodu.
Recept na poctivou škvarkovou pomazánku: Dědečkova Škvarková pomazánka, tradiční rodinný recept, který stojí za vyzkoušení
Zkuste letos změnit svoje silvestrovské meníčko a místo chlebíčků si vyrobit například kapří pepřenky a podobné záležitosti. Prohlédněte si recept s postupem na Kapří pepřenky, chuťovka letošních Vánoc.
Zelí s křenem podle receptu, který máme od babičky a dědí se v naší rodině po generace. Křenové zelí má ostřejší chuť a je to skvělá příloha. Recept a postup na přípravu této pochoutky.
Jak si připravit klasické špagety carbonara? Projděte si náš recept a postup přípravy – ve článku naleznete i krátké video s videem.