Máte rádi mrkev a grilované maso? Zkuste si připravit pečenou mrkev buď jako přílohu k masu nebo i samotnou. Originální recept na pečenou mrkev s koprem a dijonskou hořčicí.
Super rychlý recept z domácích zásob. Tento recept nás zachrání ve dnech, kdy není příliš času na vaření a nákupy. Milovníci fazolek zajisté ocení.
Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý a snadný karamelový krém, ze 2 ingrediencí, který se vám jen tak nerozteče – stabilní a moc lahodný. Už možná nikdy nebudete pracně vyrábět jiný.
Hlavní chod do 30 minut – masové kuličky s parmezánem se výborně hodí k nasládlé rajčatové omáčce. Provensálské koření chuť ještě zintenzivní. Jednoduchá mňamka.
Nejrychlejší jablečný koláč, který připravujeme na plechu z listového těsta. Budete potřebovat jablka nakrájená na plátky a několik ingrediencí. Máte-li chuť na jednoduchý jablečný koláč z křupavého těsta a vrstvy jablek, prohlédněte si recept s postupem.
Pro milovníky vietnamské kuchyně a rychlých receptů na hlavní jídla do 30 minut. Recept na mleté na zelených fazolkách se sezamovými semínky a rýží. Úžasně aromatické jídlo.
Velmi snadný a chutný pokrm k obědu, který zvládnete připravit do 30 minut kompletně. Krémová omáčka se skládá z vývaru, smetany a parmezánu. Já mám ráda intenzivní chutě a přidávám i medvědí česnek.
Žravé ovocné řezy ze tří lahodných vrstev vám zaručeně všichni velmi pochválí. Pusťte se do přípravy hned a šiřte těmito řezy radost. Prohlédněte si recept s postupem na ovocné žravé řezy.
Recept na uzené maso a pekingské zelí na špeku: Rychlá a chutná večeře nebo hlavní chod, která hlavně na podzim a v zimě ulahodí našemu žaludku a ty pečené brambůrky k tomu…lahůdka. Prohlédněte si recept s postupem na Uzené maso s pekingským zelím – rychlá večeře.
Tuto “pomazánku” jsme nazvaly SLoní mls, protože nám připomíná něco neurčitého, ale dobře vypadajícího. Jakmile tuto baštu jednou ochutnáte, budete mít jasno. Prohlédněte si recept s postupem na Sloní mls.
Farmářské brambory, které známe i jako “žravé brambory” jsou receptem nejen pro farmáře. Jsou vynikající pochoutkou například k večeři, ale můžou být i vhodnou přílohou k pečenému masu. Prohlédněte si recept s postupem na žravé brambory nejen pro farmáře.