Tahat se s krabicemi s pizzou? Čekat, než jí kurýr zaseklý v zácpě přiveze? Nic takového, tuhle pizzu si můžete upéct doma raz dva.
Kolozsvárské zelí je pochoutka, na které si pochutná celá rodina. Tento maďarský recept vás rozhodně překvapí svou zajímavou chutí.
Kdo by neznal čevabčiči? Vy si ho můžete užít na nekonečno způsobů, jeden z nich najdete v našem receptu. Dobrou chuť.
Jedna tajná a unikátní přísada může v receptu změnit úplně všechno – vrátí do pečení zase srdce, duši i chuť domova.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé rohlíky k snídani a upečte pro svoji rodinu tyto rohlíky jako od mistra pekaře. Za tuto snídani vám doma poděkují.
Upečte si domácí rohlíky, které chutnají jako od pekaře. Vyzkoušejte rohlíky, které se vždy povedou podle našeho receptu. Už cítíte tu vůni?
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou bublaninu s čerstvými třešněmi, u nás tomuto receptu říkáme Sladké léto na plechu.
Nadýchané tvarohové buchty podle mojí babičky si zamilujete. Místo tvarohu klidně použijte jinou náplň, ale podle tohoto postupu krok za krokem vytvoříte výborné kynuté buchtové těsto a z něj tyto skvělé české buchty
Někdy není nad jednoduchou večeři. Vyzkoušejte ďábelské topinky s mletým masem. To je mňamka na přípravu velmi jednoduchá.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!