Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Holubky, neboli plněné zelné listy, jsou ideální pro rodinné večeře a slavnostní příležitosti, kdy chcete připravit něco výjimečného. Tento pokrm je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí připravit něco výjimečného a zároveň chutného.
Prohlédněte si recept s postupem na frankfurtskou polévku. Tradiční frankfurtská polévka je hustý a výživný pokrm pro celou rodinu. Podává se s čerstvým pečivem a nahradí klidně hlavní chod.
Prohlédněte si recept s postupem na gulášovou polévku. Tradiční česká hospodská gulášová polévka. Skvělá první den, ještě lepší den druhý, tak se hned pusťte do vaření!
Prohlédněte si recept s postupem na kmínovou polévku. Tradiční kmínová polévka připravená v nejvyšší kvalitě. Zavzpomínejte, zda si z dětství pamatujete takovou nebo jinou!
Vepřové po Srbsku je velmi oblíbeným jídlem také u nás. Balkánská kuchyně se těší velké oblibě z pochopitelných důvodů, je skvělá! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou po Srbsku.
Upečte si domácí veku nejen na chlebíčky a vychutnejte si toto pečivo v domácí podobě. Tak dobrou veku jste ještě nejedli. Prohlédněte si recept s postupem na domácí veku.
Recept na domácí česnečku: Každá rodina může mít svůj vlastní recept na česnečku, který se může mírně lišit.
Recept na dokonalý krůtí guláš včetně ingrediencí a postupu. Vynikající pokrm na sychravější dny nebo na cestování. Krůtí guláš je nutričně lehčí a rychlejší verze guláše.
Polévka z hlívy ústřičné je ještě lepší než klasická dršťková polévka. Recept a postup na Dršťková polévka z Hlívy Ústřičný