Tradiční recept na plněné bramborové knedlíky s uzenou masovou náplní, doplněný krémovým kysaným zelím.
Farářské brambory jsou jídlem, které se svým rustikálním charakterem stalo srdcovkou v mnoha domácnostech. Vyzkoušejte je také! Prohlédněte si recept s postupem na farářské alias vikářské zapečené brambory.
Recept na poctivou škvarkovou pomazánku: Dědečkova Škvarková pomazánka, tradiční rodinný recept, který stojí za vyzkoušení
Kapustnica je tradiční slovenská polévka. Recept na polévku obohacenou o houby, kysané zelí, klobásou, uzeným masem, bramborem a smetanou.
Prohlédněte si recept s postupem na pečenou krkovičku na červeném víně se zelím a bramborovým knedlíkem.
Každé sousto škubánků s mákem vás vrátí do dětství a ukáže, jak dokonalé může být jídlo připravené s láskou a poctivostí. Prohlédněte si recept s postupem na škubánky s mákem.
Tradiční kuře na paprice se šťavnatou omáčkou ze zakysané smetany a podávané s máslovými těstovinami
Lahodný pečený vepřový bůček s křupavou kůrkou, ochucený česnekem a kmínem, je ideální volbou pro rodinný oběd. Připravte si výpečky podle jednoduchého receptu. Jednoduchý recept, který nabízí skvělou chuť a uspokojí každého milovníka masa.
Tento recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí je jednoduchý, ale plný chutí, které vám připomenou tradiční domácí kuchyni. Objevte tradiční recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí, které spojuje jemnost brambor s kyselostí zelí
Recept s postupem na zabíjačkovou pochoutku, kterým je prejt. Prejt si nyní můžeme uvařit v jakoukoli roční dobu a kdekoliv.