Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na odpalované banánky s krémem, šlehačkou a čokoládou a upečte na slavnostní stůl dezert jako z prvorepublikové cukrárny.
Máte rádi cheescake a chtěli byste ochutnat jeho obměnu? My jsme sáhli po alpském serniku. A můžeme říci, že s ním rozhodně neprohloupíte! Sernik je původně polský tradiční tvarohový dezert.
Jednoduchý recept na špekáčky pečené na černém pivu s postupem krok za krokem, přitom tak výborný. Někdy stačí jen trochu jednoduchosti a dokonalá chuť je na světě.
Upečte si oběd jako ze zámku podle tohoto receptu s postupem krok za krokem. Pečená krůtí stehna s bramborami a zeleninou jsou výborným pokrmem nejen pro nedělní rodinné setkání.
Dopřejte si kynuté koláče jako od babičky. Tyhle s perníkovou drobenkou, tvarohem a jahodami se přímo rozplývají na jazyku.
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.
Chtěli byste něco slavnostního, nějaký ten dortík, ale na sladké vůbec nemáte chuť? Tak připravte jedinečný aspikový dort podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Recepty Pepy Maršálky mají neuvěřitelný šmrnc! Tento recept s postupem krok za krokem na jeho koblihy s povidlovou náplní si zamilujete.
Focaccia nemusí být pouze slaný chléb jako příloha! Podle našeho receptu s postupem krok za krokem snadno ji připravíte na sladko s rozinkami v podobě vláčného dezertu!
Máte rádi rajskou omáčku, ale bojíte se přípravy? Prohlédněte si tento jednoduchý recept s postupem krok za krokem a budete ji dělat pořád!
Pho Bo je tradiční vietnamský hovězí vývar, který postaví na nohy opravdu každého! Trpělivost se každopádně vyplatí, uvařit tuto polévku sice trvá déle, ale s naším receptem s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.











