Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na domácí české tiramisu s mandlovou příchutí a připravte pro dětskou oslavu tiramisu bez alkoholu.
Tradiční chlupaté knedlíky ze syrových brambor – vláčné noky, které se hodí ke šťavnatému masu i dušenému zelí. Uvařte je podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Čas, kdy se majitelé zahrádek zdraví slovy „Nechceš cuketu?“, je v plném proudu. Recept na netradiční, ale chutné zpracování se jistě hodí.
Tahle klasika se nikdy nepřejí. Pokud jste ji ještě nezkoušeli doma, tak byste určitě měli. Míša řezy jsou národní poklad a nejlépe chutnají vychlazené.
Segedíský guláš je i přes název poctivou českou klasikou. Prohlédněte si tento recept, se kterým si připravíte i domácí knedlík!
Připravte opravdu něco slavnostního. Vyzkoušejte šlehačkové věnečky. Je to trochu věda, ale s naším receptem to zvládnete.
Dnes by to chtělo něco odlehčeného. Tak si uděláme rajčatový salát s hermelínem, který je zdravý, ale také zasytí.
Vejce patří k nejhojněji využívaným surovinám, a to celosvětově. Jde totiž o potravinu snadno dostupnou, jednoduše zpracovatelnou, přitom ale velice chutnou a plnou zdraví prospěšných látek. Vynikají obsahem bílkovin, vitaminu A, selenu, vitaminů skupiny B a mnoha dalších nenahraditelných živin.
Jablíčky se nám v létě a na podzim zahrady i volná příroda jen hemží. Proč toto oblíbené ovoce nevyužít na voňavý a šťavnatý dezert?
Prohlédněte si recept s postupem na sytou a jemnou fazolkovou polévku se zastřeným vejcem! Spolehlivě nahradí i hlavní chod.
Dvoubarevný koláč se strouhaným těstem zaujme každého milovníka sladkého. Čeká na vás tvaroh ve spojení s broskví a chutným těstem. Prohlédněte si tento recept s postupem a ukažte své cukrářské umění!