Výborné a křupavé domácí preclíky, které jsou ozvláštněny rozmarýnem. Vyzkoušejte je, bude je milovat celá rodina. Jsou krásně křupavé, ale uvnitř vláčné – přesně takové, jaké mají být.
Prohlédněte si recepty s postupy krok za krokem na 5 rychlých a úžasných pomazánek ala předkrmů, podávaných na kousku restovaného plátku bagety.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Hebké jogurtové bochánky s náplní z čerstvého ovoce, které se určitě zapíšou do vašich domácích kuchařek.
Pokud máte rádi hermelín, tento recept je ušitý vám na míru. Hermelín v listovém těstě s anglickou slaninou je fantastická pochoutka. Prohlédněte si recept s postupem na hermelín v listovém kabátku.
Prohlédněte si recepty s postupy na 4 předkrmy nejen na slavnostní stůl, každý z nich je jiný a všechny jsou tepelně upravené. Budou se hodit na slavnostní stůl jako malý předkrm.
Dvoubarevná rumová bábovka Bětka je fantastickou variantou tohoto oblíbeného moučníku. Prohlédněte si recept s postupem a podávejte s kávou!
Příprava rychlé a chutné svačinky v podobě plněných rolek. Jednoduchá příprava, zajímavý vzhled a už od pohledu lákají k zakousnutí. Plněné rolky smažíme a konzumujeme nejlépe teplé.
Vyzkoušejte křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem a nechte se okouzlit jejich rustikální chutí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto venkovskou dobrotu.
Pokud máte rádi makové dezerty, tento makovec nesmí chybět na vašem seznamu. Je snadný a rychlý. Prohlédněte si recept s postupem a posuďte sami!
Prohlédněte si recept s postupem na kytičky z kynutého těsta – rozkvetlé a křupavé, které připomínají rozkvetlou louku a už svým vzhledem lákají k zakousnutí.
Připravte si s námi tradiční bramborák, ale tentokrát podle receptu vyhlášeného šéfkuchaře Romana Vaňka.