Řezy opilý Izodor jsou klasický český dezert, který chutná nejlépe s šálkem kvalitní hořké kávy. Skvěle se hodí na sváteční stolování. Prohlédněte si recept s postupem na řezy opilý Izodor.
Fantastický čokoládový dort, který připravíte bez použití mouky. Na chuti to rozhodně nepoznáte a hned si ho zamilujete. Prohlédnete si recept s postupem na čokoládový dort bez mouky.
Velmi jednoduchý litý koláč plný jahod zvládnete během chvilky. Chutná skvěle po obědě ideálně s kávou nebo čajem. Prohlédněte si recept s postupem na jahodový litý koláč se šlehačkou.
Velmi jednoduché sachr řezy chuťově připomínající originální sachr dort. Lahodná pochoutka pro každou příležitost, která nikdy nezklame. Prohlédněte si recept s postupem na falešné sachr řezy.
Tradiční české karamelové větrníky s vanilkovým a karamelovým krémem. Opravdová cukrářská pochutina, kterou je Česko proslavené. Prohlédněte si recept s postupem na karamelové větrníky.
Pečený vepřový bůček s křupavou kůží, domácími bramborovými noky a lahodným špenátem. Tomuto pokrmu nelze nic vytknout, vyzkoušejte! Prohlédněte si postup na pečený vepřový bůček s domácími bramborovými noky.
Friduš je rychlá a chutná marinovaná kuřecí směs, kterou můžete snadno připravit na pánvi. Marinované kuřecí kousky plné chuti jsou ideální s hranolkami.
Poctivý bramborový knedlík je česká stálice. Ty nejlepší jsou přirozeně domácí z brambor bez použití polotovarů. Prohlédněte si recept s postupem na bramborový knedlík.
Pomerančová maková bábovka s osvěžujícím pomerančovým sirupem a sladkou glazurou, je ideální na každou příležitost
Pokud máte rádi hermelín, tento recept je ušitý vám na míru. Hermelín v listovém těstě s anglickou slaninou je fantastická pochoutka. Prohlédněte si recept s postupem na hermelín v listovém kabátku.