Pokud jste milovníky pečené kachny, tento recept je přesně pro vás! Je poctivý, podle naší paňmámy – takto ji pečeme už po několik generací.
Řízek z bůčku? Faktem je, že jde o nesmírně lahodné jídlo, které je sice trochu tučnější, ale o to chutnější. Mohu s klidem říct, že jsou to nejšťavnatější řízky.
Možná to zní trochu zvláštně, ale vitacitová buchta je opravdová pochoutka. Vyzkoušejte tento retro dezert, zvládnete ho raz dva.
Kdo by nemiloval bramboráky. Ale už jste je jedli nasladko? Pokud ne, tak je na čase začít. Sladkým bramborákům se švestkami zdar!
Večeře za pár chvil nebo skvělá svačina na cesty. Zkuste výborné a syté tortilly podle tohoto jednoduchého receptu
Potřebujete rychle něco upéct a moc se nenadřít? Tak se posaďte a přečtěte si tento recept. Jednoduchá olejová buchta s tvarohem, ovocem a želé.
Jablíčkový perník je asi můj úplně nejoblíbenější. Díky jablkům je krásně vláčný, nehrozí, že by byl suchý. A s čokoládou nahoře voní tak, že i listí za oknem se na chvíli zastaví.
Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.
Pokud jste měli letos úrodu rybízu, upečete si kynuté koláčky s tvarohovou náplní a černým rybízem, posypané máslovou drobenkou. Můžete použít i jiné ovoce, které zrovna máte, neuděláte chybu.
Piškot, tvarohový krém, jahody a želé – to je jahodový dort, který potěší oko i chuť. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na lehký, osvěžující dezert jako z cukrárny.
Skořicoví šneci s citronovou polevou spojují vůni skořice, jemné těsto a svěží citronový nádech. Domácí pečivo, které zmizí z plechu dřív, než stihne vychladnout.











