Pokud hledáte tradiční jídlo, které voní domovem a pohladí na duši, rozhodně si tento recept s postupem prohlédněte a vyzkoušejte!
Pokud hledáte něco netradičního s výraznými chutěmi typickými pro balkánskou kuchyni, prohlédněte si recept s postupem na tyto plněné masové čebureky!
Rýžové závitky jsou nejen krásně barevné a svěží, ale také neuvěřitelně zdravé a snadné na přípravu. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si na této asijské specialitě!
Pokud hledáte způsob, jak připravit dokonalé vepřové řízky, které budou nejen křehké a šťavnaté, ale také zdravější než klasická varianta, tento recept si zamilujete. Prohlédněte si ho i s postupem a už nebudete chtít jiné!
Připravila jsem tentokrát recept na pikantní katův šleh a k tomu špagety. Je to takové retro, které mám osobně ale velmi ráda. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na toto pikantní vepřové retro, které má tolik názvů – například kaťák, katův šleh, čertovská směs nebo i luciferovo tajemství .
Pokud hledáte výjimečně luxusní pokrm, nad kterým nestrávíte celý den v kuchyni, našli jste! Prohlédněte si recept s postupem na vepřovou panenku s liškovou omáčkou a domácími kroketami.
Prohlédněte si recept s postupem na vepřové s mrkví a hráškem s vařenými bramborami – tento lehký a chutný pokrm plný zeleniny zachutná nejen dětem, ale celé rodině.
Koložvárské zelí má dlouhou tradici ve východoevropské kuchyni a díky skvělé harmonii chutí se dostalo k nám. Prohlédněte si recept s postupem na tuto rodinnou dobrotu.
Ačkoli se může zdát, že sulc patří do minulosti, jeho zdravotní benefity a bohatá chuť mu dávají místo i v moderní kuchyni. Prohlédněte si recept s postupem na domácí sulc s houbami!
V tomto receptu si ukážeme nejen jak uvařit skvělou dušenou mrkev s vepřovým masem, ale také jedinečnou staročeskou přílohu, která se k jídlu náramně hodí. Prohlédněte si recept s postupem na rozpeky s dušenou mrkví.
Tradiční rakouské jídlo plné šťavnatého masa, provařené zeleniny a výrazných chutí, které si zamilujete! Prohlédněte si recept s postupem na vepřové po štýrsku – jako příloha stačí čerstvý chléb.