Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jednoduchý hrnkový piškot na plech a upečte si tento hebký základ sladkého kouzlení vašich dobrůtek.
V českých končinách je maso stále jednou z nejčastěji používaných potravin. To králičí je považováno za jedno z nejdietnějších – u nás doma je velmi oblíbené. Samozřejmě mají jídla z králíka i svou skupinu odpůrců s argumenty, že je králík vysušený a bez masa. Nutno podotknout, že u nás doma se tedy nikdy nic podobného nestalo 🙂
V případě nedostatku času se hodí mít v zásobě nějaký ten dobrý a rychlý recept třeba z jednoho hrnce. Což třeba karé ve vlastní šťávě.
Řízek v trojobalu je sice českou klasikou, ovšem původně pochází z Rakouska, je jedním z nejslavnějších pokrmů. Já mám ráda řízky křehké a hezky měkké, proto je připravuji tímto způsobem dle mého receptu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na poctivý záhorský závitek se slaninou a zelím, podávejte s přílohou jako vydatný a sytý oběd.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččiny kynuté knedlíky, které jsou dělané na páře a jsou hebké, jako obláček.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Čokoládovo-kokosové řezy a vytvořte sladké splynutí černého a bílého světa – čokolády a kokosu.
Což takhle si připravit domácí slané pečivo v podobě taštiček plněných fetou? Jsou výborné a hlavně se při jejich přípravě naučíme připravovat domácí listové těsto
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Nahý dort, který se nestydí být sám sebou a na první pohled ukáže, co je uvnitř.
Kastelánské řezy mají duši i charakter slavnostního dezertu. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Prohlédněte si recept s postupem na tyto lahodné dvoubarevné řezy s tvarohem a potěšte něčím dobrým celou rodinu!