Zbyly vám brambory od oběda? Tak je využijte! Třeba na tyto křupavé houstičky, které nádherně voní a skvěle chutnají.
Upečte si lehký a křehký dezert s přilehlým názvem rybízový vánek. Už se vám sbíhají sliny? Nám v redakci také.
Upečte si domácí rohlíky, které chutnají jako od pekaře. Vyzkoušejte rohlíky, které se vždy povedou podle našeho receptu. Už cítíte tu vůni?
Mňam, tyhle makové řezy vás dostanou do kolen. Upečte si je jen tak nebo na oslavu. Na oslavu toho, že můžete mlsat.
Omáčka z pečených paprik a cibule chutná skvěle, ať už si ji dáte s vepřovým nebo krůtím masem. Připravte ji podle tohoto jednoduchého receptu s postupem krok za krokem.
Sezóna rajčat je v plném proudu, nicméně při letošním počasí se může lehce stát, že vám zůstane mnoho nezralých plodů. Jak známo, syrové se konzumovat nesmí kvůli obsahu solaninu. Co ale s nimi? Rozhodně je nevyhazujte.
Takový recept má ve svém arzenálu snad každá babička. Vepřové na cibulce je skvělým pokrmem pro celou rodinu.
Udělejte si dlouhotrvající svačinku, večeři nebo ingredienci na další vaření. Připravte si s námi zavařené vepřové.
Máte rádi mák? Tak to si pochutnáte. Vyzkoušejte tento lahodný koláč kombinující chutě švestek a makové drobenky. Dokonalost!
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Litý koláč je jednoduchá buchta, kterou máte za pár desítek minut hotovou. Meruňky můžete vyměnit za jakékoliv sezónní ovoce.