Kynuté tvarohové koláčky s borůvkami jsou ideální na sváteční stůl, rodinnou oslavu nebo jako lahodná svačina ke kávě. Recept je jednoduchý a plný výborných ingrediencí. Prohlédněte si recept s postupem na Kynuté tvarohové koláčky s borůvkami.
Vejce Benedikt se řadí mezi snídaňové klasiky s honosným názvem, ale s přípravou, která je zvládnutelná i v domácích podmínkách. Postup přípravy jak udělat Vejce benedikt najdete v našem receptu. Připravujeme ho na bagelu a servírujeme s lehkým zeleninovým salátkem.
Objevte klenot české pekařské tradice s naším receptem na Moravské koláče s dvojí náplní. Lahodné kombinace tvarohu a marmelády v každém soustu
Roztomilí másloví medvídci, kteří se hodí na dětské oslavy, na Vánoce jako cukroví i na posezení u kávy či čaje s rodinou a přáteli. Prohlédněte si recept s postupem na přípravu Máslových medvídků.
Vánoční medová kolečka – Vánoční cukroví s chutí medu a vanilkového krému. Po naplnění krémem kolečka krásně zvláční a připomínají pravý medovník, ale jsou ještě chutnější.Prohlédněte si recept s postupem na Medové dortíky – sladké pokušení.
Domácí listové těsto je uměním samo o sobě, a jakmile ho jednou vyzkoušíte, zjistíte, že se stane vaší oblíbenou volbou Prohlédněte si recept s postupem na kornouty z domácího listového těsta s vanilkovým krémem.
Když se spojí vůně čerstvého těsta s lahodnou náplní, je to skutečný zážitek pro všechny smysly. Pusťte se hned do pečení! Prohlédněte si recept s postupem na ořechovou a makovou roládu.
Přestože je tento koláč relativně jednoduchý na přípravu, jeho výsledek vás zaručeně ohromí. Jeho vláčnost je neodolatelná! Prohlédněte si recept s postupem na dvoubarevný tvarohový koláč.
Tento luxusní jablečný koláč s bílkovou polevou je skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky jablečných dezertů. Prohlédněte si recept s postupem na luxusní jablečný koláč s bílkovou polevou.
Luxusní a lahodné krémové řezy s bohatou pudinkovou náplní a čokoládovou polevou můžou být sladkou tečkou po slavnostním či nedělním obědě. Prohlédněte si recept s postupem na Bostonské krémové řezy s polevou z hořké čokolády,