Znáte šťovíkovou polévku? I když se to může zdát zvláštní, je opravdu výborná. Kulinářský poklad našich babiček.
Někteří z vás možná touží po receptech, které jsou zdravější, odlehčené a přesto chutné. Zkusili jste už někdy mrkváky neboli mrkvové placky s bramborami, s bylinkami a kořením? Přidáte pouze vejce a mouku a je hotovo.
Milujete krokety? Tak si je připravte doma. Jsou výborné! Křupavé na povrchu a krásně měkké uvnitř. Bramborové krokety doporučujeme.
Nebaví vás stále stejná chuť vařených brambor? Přinášíme tipy na takovou úpravu, po níž se budou strávníci olizovat až za ušima!
Taky jste milovníky hub? Věčně vymýšlíte houbové recepty a když je dostatek hub, pořád byste z nich něco vyvářeli? Tentokrát tedy bedlový eintopf – takový bedlový gulášek.
Polévka, kterou možná neznáte. Ale dejte jí šanci, možná vás překvapí. Uvařte ji podle tohoto receptu s postupem.
Vepřové nudličky a bramborové dukátky chutnají a vypadají famózně navzdory jednoduchosti receptu a malému množství surovin. Zkuste je také podle tohoto receptu krok po kroku.
Pojďte si připravit kvalitní a kompletní obídek pro svoji rodinu, který spojuje tradice s moderní gastronomií. Uvařte zatloukanou vepřovou panenku na česneku s bramborovou kaší a polníčkovým salátkem.
Objevte starý málem zapomenutý recept na šumavské sklářské brambory a upečete toto tradiční a jednoduché jídlo české kuchyně s náplní z uzeného bůčku.
Bramboráčky nasladko? Proč ne. Bramboráky jinak – se švestkami nebo meruňkami. Sladká tradice, kterou si zamiluje celá rodina. Prohlédněte si recept s postupem.
Dejte si pořádnou dávku vitamínů ve skvělé výživné polévce ze zelí, brambor a fenyklu podle tohoto receptu s postupem. Hotová je za pár chvil a chutná skvěle.











