Domácí brambůrky smažené do křupava, solené a lahodné. Tyto domácí chipsy se hodí nejen k zobání u TV, ale i třeba pro návštěvu nebo na večírek.
Máte rádi recepty, kde se zapéká? Tento recept je opravdu skvělý – chutná a potěší i oko. Je to recept na zapečené krůtí maso s bramborami, kari, cibulí a smetanou. Zaručeně si pochutnáte.
Salát s nádechem a vůní kopru: prohlédněte si recept na Zeleninový salát s dokřupava upečenými bramborami. Je lehký a díky kopru netradiční, pro teplejší dny ideaální.
Připravujeme bramboráky tentokrát na německý způsob s cibulí – obvykle známé jako “Kartoffelpuffer” nebo “Reibekuchen”. Přidali jsme navíc uzené maso. Prohlédněte si recept a video s postupem přípravy.
Recept na tradiční české bramboráky, ale trošku vylepšený. Přidali jsme kuřecí maso a chutnají skvěle.
Jste milovníky bramboráků? Potřebujete si osvěžit postup jak připravit klasické bramboráky? Postupujte podle našeho receptu.