Snadné květákové placičky, které jsou rozšířené o sýr. Kombinace květáku, česneku, majoránky a sýra je božská. Placky pečeme nebo smažíme.
Chuťová specialita z červené řepy: Připravila jsem tentokrát korejský salát z červené řepy. Recept je oblíbený po celém světě, tak jsme si ho museli vyzkoušet i u nás v redakci. Hodí se jako příloha k masu nebo i samotný.
Připravte si s námi tradiční bramborák, ale tentokrát podle receptu vyhlášeného šéfkuchaře Romana Vaňka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tatarský biftek neboli tatarák. Většinou oblíbenou, ale někdy i nenáviděnou delikatesu k posezení u piva či vína.
Kuřecí roládky plněné vejcem, párkem a baby špenátem jsou skvělou volbou pro běžný oběd, slavnostní večeři i studené pohoštění. Prohlédněte si recept s postupem!
Pokud máte rádi domácí kuchyni a zapečené brambory, tento recept rychle zařadíte do svého kuchyňského repertoáru. Prohlédněte si recept s postupem na mafiánské brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Spirálky z listového těsta, úžasně vypadající a chutný předkrm na párty, který všechny oslní svým vzhledem a chutí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na luxusní vepřové kotlety v omáčce se šťouchanými bramborami. Ideální recept na nedělní oběd nebo neformální rodinnou oslavu. Připravíme ho vždycky tak, aby jsme pálivost přizpůsobili tomu, pro koho jídlo připravujeme. Je variabilní.
Velmi lahodný a snadný recept, který zvládne naprosto každý. Prso pouze opečeme na pánvi a zvlášť si připravíme žampionovou rýži. Do 30 minut hotové.
Měli jste už někdy na stole uzený jazyk? Připravíte z něj luxusní pikantní pomazánku, kterou si zamilujete. Prohlédněte si recept s postupem!
Sýrovo-česneková pomazánka s pestem z medvědího česneku se skvěle hodí k čerstvému pečivu, ať už křupavé bagetě, celozrnnému chlebu nebo domácímu kváskovému bochníku. Prohlédněte si tento recept a zažijte nové chutě!