Korejská mrkev je pikantní a aromatickou úpravou oblíbené zeleniny. Věděli jste ale, že ve skutečnosti nepochází z Koreje? Vznikla v bývalém Sovětském svazu mezi korejskými přistěhovalci, kteří původně chtěli připravit tradiční korejské kimchi.
Králičí maso možná není tak běžné jako kuřecí nebo vepřové, co se pomazánek týče už vůbec. Prohlédněte si recept s postupem na tuto králičí pomazánku a budete se olizovat!
Prohlédněte si recept s postupem a přesvědčte se sami, že kuřecí prsa nemusí být suchá a nudná – naopak!
Prohlédněte si recept s postupem na nakládanou předem propečenou krkovičku a objevte tak neskutečnou delikatesu na chlebíčky nebo k pivu!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pikantní hospodskou klasiku, která sice není z jídel nejzdravějších, ale je proklatě dobrá – Buřty na černém pivu.
Snadný a rychlý recept s postupem, který si oblíbíte zejména v době, kdy nemáte moc času. Kuřecí prsa na slanině zůstávají šťavnatá a lahodná!
Pomazánka z kysaného zelí je skvělou alternativou k běžným pomazánkám. Prohlédněte si recept s postupem a podpořte svoje trávení.
Krůtí maso se zeleninou je skvělý recept, který si zamilujete! Prohlédněte si ho a připravte si tuto zdravou lahůdku podle našeho postupu.
Toto je jeden z nejlepších receptů na květák, který jsem vyzkoušela. Nesmažíme ho, ale připravíme si speciální strouhanku a pečeme květák v troubě. Samozřejmě podáváme s domácím dipem.
Období trhů a jarmarků přináší také touhu po nejedné z pochoutek, které k těmto akcím patří. Mezi nejoblíbenější jednoznačně patří tradiční kynuté placky původem z Maďarska – langoše.