Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Prohlédněte si recept s postupem na rustikální tyrolské brambory a okuste kuchyni z vysokých hor! Pokrm je sytý a velmi snadný.
Poctivě šťavnaté karbanátky z hovězího a vepřového masa podávané s opečeným bramborem, volským okem a svěžím rukolovým salátem. Prohlédněte si tento recept i s postupem!
Syté a poctivé jídlo za pár minut? Tyto chalupářské fazole s klobásou zvládne každý i s minimem úsilí.
Uvařte si výbornou polévku s bramborovým fondánem. Houbové kyselo je klasika, která nikoho nezklame. Dobrou chuť!
Rozházené špízy nebo také špízy bez špejle vám ušetří čas s napichováním. Přitom si vychutnáte maso i zeleninu tak, jak je na špízech milujete. Zkuste tento recept s postupem krok po kroku.
Bramboračka je typická česká polévka, která je plná chutí. Dopřejte si i vy vůni lesa a nezaměnitelnou chuť oblíbeného pokrmu.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pečená kuřecí stehna s máslovou šťávou a rýží upečené společně na jednom pekáči.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Bramborové knedlíky plněné uzeninou a podávané se sladkokyselým dušeným zelím nebo špenátem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Toulavou gulášovou a uvařte si poctivou polévku z hovězího krku nebo kližky s brambory.
Smažené květákové placičky s vařenými brambory a tatarkou neodmítnou ani pravověrní masožrouti. Dají se ale připravit i ve zcela vegetariánské verzi. Mrkněte na postup krok po kroku.