Zelnice neboli zelňačka je skvělým pokrmem, který zasytí a navíc dodá potřebné živiny, protože kysané zelí je blahodárné.
I když název napovídá něco jiného, francouzské brambory jsou klenotem hlavně české kuchyně. Připravte si je i vy.
Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
Slepice na paprice s karlovarskými knedlíky podle receptu s postupem. Jemná omáčka, měkké maso a nedělní klasika, která zahřeje.
Fazolový eintopf podle receptu s postupem je rychlé a vydatné jídlo z jednoho hrnce, které chutná skvěle i druhý den. A navíc krásně voní po lese díky houbám.
Sekaná je maso, které potěší všechny české strávníky milující českou kuchyni. Připravte si ji doma i vy, nebudete litovat.
Čína je oblíbeným českým jídlem, které lze připravit na mnoho způsobů. Uvařte si tuhle klasiku, která se tu drží od devadesátek.
Česneková omáčka dokáže vypálit červa. Co teprve, když ji doplníte o lahodné uzené a dokonale nadýchaný knedlík s libečkem?
Už jste měli vinnou klobásu v této neobyčejné podobě? Jakožto smažené koule se sýrem a cibulkou jde o křupavou fantazii.
Přírodní, kvalitní a levný zdroj kolagenu? Ano! Domácí kuřecí vývar z nožiček je přímo kolagenovou bombou!
Na zjemnění jídla můžete na konci přidat lžičku smetany. Oblíbená a skvělá restaurační verze je i s volským okem navrch.











