Tento recept se v rodinách často předáva z generace na generaci a každý má své tajemství, jak je udělat ještě lahodnějšími. Prohlédněte si recept s postupem na Babiččiny sváteční koláčky.
Ořechové tyčinky s bílkovou polevou jsou cukroví, které vždy potěší jak oko, tak chuťové pohárky. Výborné vánoční cukroví s lahodnou polevou. Prohlédněte si recept s postupem na ořechové tyčinky s bílkovou polevou.
Vyzkoušejte moučník Andělské slzy a nebudete na něj moci zapomenout. Při jeho konzumaci je jeden kousek vždycky málo. Prohlédněte si Recept s postupem na andělské slzy: Neodolatelný dezert, který musíte vyzkoušet.
Tvarohové rohlíčky plněné jablky bez kynutí. Jsou snadné a křehké. Vyzkoušejte rohlíčky podávat s domácím vanilkovým pudinkem.
Tento jogurtový koláč je obzvláště chutný a nadýchaný. Samostatným šleháním bílků s použitím tučného jogurtu (řeckého typu, tedy přecezeného, bez velkého množství syrovátky) získáme velkolepý výsledek, zcela odlišný od ostatních koláčů: ten náš kyne a nafukuje se jako suflé. Prohlédněte si recept s postupem na Nadýchaný phyllo koláč z řeckého jogurtu.
Díky vrstvení a bohatým chutím je tento dort ideálním sladkým zakončením každého slavnostního oběda nebo večeře. Prohlédněte si recept s postupem na Perfktní jablečný 4-vrstvý dort.
Příprava této bábovky je velice jednoduchá a rychlá. Uvidíte, že její lahodnou chuť si zamilujete Vy i celá Vaše rodina. Prohlédněte si recept s postupem na Bábovku jako pírko s citronem a jogurtem.
Tento dezert si zamilují nejen milovníci tradičního vánočního cukroví, ale i ti, kteří rádi experimentují s novými chutěmi. Prohlédněte si recept s postupem na Likérové linecké s kávou a marcipánem.
Lahodné a jemné tradiční vanilkové rohlíčky díky své vůni a chuti neodmyslitelně patří k vánoční atmosféře. Prohlédněte si recept s postupe na Zaručeně tradiční vanilkové rohlíčky.
Lehké tvarohové šátečky z kynutého těsta jsou tradičním českým pokrmem, který si zamilují všichni milovníci sladkých dobrot. Prohlédněte si recept s postupem na Lehké tvarohové šátečky z kynutého těsta.