Hradní stravování, to zdaleka nemusí být prohýbající se stoly, číše plné vína či „štamprličky“ likéru, jak by si mnozí mohli myslet.
Jak si připravit skvělé a křupavé hranolky v pohodlí domova vám prozradí dnešní článek. Sepsali jsme několik základních pravidel, která stačí při přípravě dodržovat. Pak se povedou a budou lepší než ty kupované.
Katův šleh neboli Kaťák je české retro jídlo, které je možné připravit z různého masa a s různými přílohami. S bramboráčky, hranolkami, rýží. Dnes se tomuto jídlu říká v hospodách také pikantní směs 🙂
Největší výběr receptů na zapečené těstoviny v troubě. Od zapečených penne po lasagne. Zapečené těstoviny s různými druhy masa, omáček a sýrů.
Zapékáte rádi brambory v troubě? Najděte u nás ten nejlepší recept na zapečené brambory v troubě a hurá do kuchyně a rychle si je uvařte.
Jak se připravuje německá bramborová kaše. Je lepší než ta česká? Přečtěte si o německé kaši a jejích rozdílech a vylepšeních
Prohlédněte si recept na vyhlášený hamburger z krůtího masa a speciálních ingrediencí. Zároveň se dozvíte i o oblíbených jídlech prezidenta Trumpa.
Rýže je základní potravinou miliard lidí po celé naší planetě a také všestrannou ingrediencí mnoha proslulých pokrmů, jako jsou italské rizoto, španělská paella nebo rýžový nákyp. Navzdory své univerzální oblíbenosti se neustále diskutuje, jestli rýži před vařením proplachovat.
Objevte nové pikantní chutě – dva recepty na pikantní ďábelské topinky – topinky na trošku ostřejší a pikantnější způsob k večeři nebo jako pochutina například k pivu.
Obsáhlý přehled těst – průvodce těsty a jejich přípravou. Tipy na recepty, které je možné z různých těst uvařit nebo upéct. Od kynutých po piškotové.
Bohatý krém pro dorty a cukrářské výrobky. Ganache snadno připravíte doma z jednoduchých ingrediencí, důležité je dodržovat správné poměry při přípravě.