Každý kousek je jako malý kousek nebe – proto božský koláč. Recept s postupem nejdete zde!
Kakaová buchta je klasika, kterou zdokonalují vláčná jablka a kousky čokolády. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si.
Ať už si ho dáte na čerstvý rohlík, do chlebíčků nebo jen tak na vidličku. Garantujeme, že vás přenese zpět do dob, kdy poctivé suroviny a pečlivá příprava byly samozřejmostí. Prohlédněte si recept s postupem na vlašský salát podle ČSN z roku 1976!
Skvělá rovnováha mezi vláčným těstem, šťavnatými meruňkami a máslovou drobenkou – to je tento meruňkový koláč. Prohlédněte si recept s postupem!
Pokud jste zastánci jednoduchých, ale obdivuhodně vynikajících dezertů, prohlédněte si recept s postupem na tuto dvoubarevnou buchtu s pudinkovo-tvarohovým krémem!
Tentokrát si připravíme laskominu sice méně exotickou, zato však lehoučkou. Pro inspiraci jsme sáhli k našim maďarským vzdáleným sousedům. Řeč je o maďarských nadýchaných palačinkách.
Štrúdl nebo závin? Ať se mu říká jakkoliv, patří v našich končinách k nejoblíbenějším dezertům. O klasický recept na něj se podělila již Magdaléna Dobromila Rettigová ve své Domácí kuchařce z roku 1826.
Nadýchané struktuře kynutého těsta se jen těžko odolává. Prohlédněte si recept s postupem na kynutou bábovku s mandlemi!
Udělejte si sladkou y rychlou radost mléčným dezertem do skla. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si!
Prohlédněte si recept na zlatavé domácí koblihy s jahodovou marmeládou a dopřejte si sladkou fantazii!
Prohlédněte si recept s postupem na fantastický hruškový dezert z pánve! Připravíte ho za pár minut a ještě dlouho potom se budete olizovat.