Vzpomeňte si na staré časy a pojďte si upéct tento skvělý závin z kynutého těsta, který je naplněný náplní ze zralých hrušek, případně ořechů a rozinek v rumu.
Nadýchané kynuté buchty se zlatavou barvičkou, které se rozplývají na jazyku. Tak to jsou péřové Honzovky. S neobvyklou náplní stojí za vyzkoušení.
Z majonézového těsta dělám hlavně koláčky, ale buchty z něj upečete taky v pohodě. Tyto jsou konkrétně švestkové neboli slívové. Jak u nás říkáme. Prohlédněte si recept s postupem na vláčné a jednoduché těsto na slíváky.
Tentokrát obří kynuté koláče na plechu. Nejde o žádné drobečky a mají samé oblíbené příchutě – jablkové, povidlové, borůvkové. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sice klasické kynuté koláče, ale za to v maxi provedení.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tradiční Kynutý švestkový koláč a vyzkoušejte i vy klasiku, která vás nikdy neomrzí.
Na koláčcích s majonézou není nic divného. Naopak! Jde o dobrůtku, která je velmi lahodná a hlavně dlouho vydrží vláčná.
Domácí pečivo zvládnete i vy. Vyzkoušejte náš recept na domácí housky, které si můžete posypat čímkoliv chcete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na mazanec, který je sice tradičním pečivem velikonoc, ale tento náš si určitě s radostí upečete i v neděli.
Rolované koláče s pudinkem a višněmi navrchu se perfektně hodí jako sváteční moučník ke kávě. Vaši hostí budou nadšení. Upečte koláče podle tohoto receptu s postupem
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na znojemský guláš s kynutým pařeným knedlíkem a zkuste uvařit toto v restauracích proslulé české jídlo a sami doma.
Leopardí buchta s úžasným vzorem. Na první pohled okouzlí vzhledem a chuť je také výborná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou leopardí buchtu a připravte tento moučník s divokým srdcem.











