Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křehké a máslové svatební koláčky bez kynutí a připravte tak radost na svatební stůl.
Podplameník dostal název podle místa pod chlebovou pecí, kde se v horských oblastech severní Moravy a Slovenska tradičně pekl. Poctivý slaný koláč, který spolehlivě zasytí.
Výborné kynuté koláče s drobenkou navrchu ozdobí váš nedělní stůl. Chutnají malým i velkým. Upečte je podle tohoto receptu krok po kroku.
Až vyzkoušíte sváteční perníkový závin provoněný rumem a sušeným ovocem, budete ho chtít péct po celý rok, nejen na Vánoce – recept s postupem krok za krokem.
Kdo z nás někdy nechtěl upéct dort, který bude vypadat složitě, přitom ale bude až legračně jednoduchý, že? Prohlédněte si recept s postupem na tento originální šachovnicový dort.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí bochník chleba ze špaldové celozrnné mouky, přesně takový, jaký pekli naši předci!
Věděli jste, že játra patří mezi nejvýživnější potraviny? Ať už nejraději připravujete kuřecí, krůtí, prohlédněte si recept s postupem na nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami a zajímavým kořením.
Dostali jste chuť na něco sladkého? Prohlédněte si tento recept s postupem na strouhaný máslový koláč s višňovou marmeládou!
Neuvěřitelně lahodný přitom až překvapivě jednoduchý je tento koláč. Výborně vypadá a ta chuť je top. Spojení jemného těsta, smetanového sýra a ovoce funguje na jedničku.
Mám ráda krásně křupavé bramboráky, které nejsou až moc nasáklé olejem. A občas do nich přidávám i některé sezónní plodiny. Jako tomu bylo i tentokrát.
Příprava palačinek krok za krokem – tak, aby byly hezky nadýchané. Snadno se může z palačinek stát gumová hmota, která nemá s chutí a jemností palačinek příliš společného.