Recept s postupem na Dokonalé Hovězí Plátky z Roštěnky s Rýží. S úžasnou omáčkou – cibulku děláme na sádle, zprudka restujeme plátky z obou stran.
Svou pestrou paletou chutí a složek je boršč nejen výtečnou součástí tradičních východoevropských pokrmů, ale také se stal mezinárodně uznávanou lahůdkou.
Tato chutná gulášová polévka obsahuje kvalitní kousky hovězího masa, které jsou perfektně dušené do měkka, spolu s kořenovou zeleninou. A kromě receptu se do dozvíte i o historickém tajemství, které odkazuje právě na gulášovku.
Jaké je tajemství dokonale propečeného hovězího steaku? Jak si maso správně připravit, aby bylo správně propečené? Jednoduché postupy a tipy.
Prohlédněte si recept s postupem na německé hovězí plněné rolky s bramborovou kaší a dušenou mrkví s cibulkou.
Recept na přípravu guláše na maďarský způsob. Pomalu připravovaný, chuťově výrazný s variací knedlíků. Tento recept se připravuje v troubě – guláš pečeme v troubě.
Mexický guláš, který se připravuje přes noc, překvapí nejen svou silnou chutí, ale také příjemně zahřeje.