Prohlédněte si recept s postupem na Oblíbený a skvělý segedín – dušené vepřové maso s kysaným zelím, smetanou, knedlíkem nebo chlebem. Maďarská klasika, která v Česku zdomácněla.
Záhorácký závitek není jen o jídle, ale i o návratu k tradicím. Příprava pokrmu vás vtáhne do klidného tempa, kde si vychutnáte každý krok. Prohlédněte si recept s postupem na záhorácký závitek z kysaného zelí.
Rodinný oběd – luxusně propečená vepřová plec, která se peče na kysaném zelí. Vše servírujeme s vařeným bramborem a máslem.
Snadná, rychlá večeře nebo pokrm na oslavu. Neobvyklá a chutná verze hot dogu jen z 6 surovin. U nás doma je tato sedlácká verze hot dogu velmi oblíbená. Třeba bude i u vás…
Tradiční recept na plněné bramborové knedlíky s uzenou masovou náplní, doplněný krémovým kysaným zelím.
Zelí je často označováno jako superpotravina. Kromě hojné využití v kuchyni má i zajímavé vlastnosti. Přečtěte si o receptech se zelím, o kysaném zelí a dalších užitečných tipech co se dá dělat se zelím.
Kapustnica je tradiční slovenská polévka. Recept na polévku obohacenou o houby, kysané zelí, klobásou, uzeným masem, bramborem a smetanou.
Kysané zelí je superpotravina se zdravotními přínosy. Tyto muffiny na slaný způsob jsou díky kombinaci zelí a uzeného masa chuťově úžasné. Upečte si s námi zelňákové muffiny podle našeho receptu.
Jednoduchý recept na polévku, která nejen zahřeje, ale i dokonale zasytí. Vychutnejte si s námi tuto staročeskou klasiku Zelňačku.
Sedlácké závitky zaručeně potěší každého milovníka poctivé české kuchyně. Oběd je hoden také slavnostnějších příležitostí! Prohlédněte si recept s postupem na sedlácký vepřový závitek s bohatou náplní.
Objevte bohatou škálu receptů z čerstvého i kysaného zelí – od tradičních českých jídel po moderní varianty. Naučte se připravit vynikající zelné saláty, polévky, hlavní chody i přílohy. Podrobné postupy, tipy a triky pro dokonalý výsledek.