Blíží se podzim a zima a s nimi chladné období. Tato poctivá selská zelňačka s uzeným a klobásou podle receptu s postupem krok za krokem vás zahřeje a postaví na nohy!
Naložte si čerstvé papriky a naplňte je zelím. Získáte neuvěřitelně chutnou a křupavou pochoutku na pozdější časy. Třeba na zimu. Já jsem schopná dát sklenici na posezení.
Uvařte si segedín, jedinečný guláš, který vás nikdy nezklame. Je jednoduchý a s houskovými knedlíky naprosto skvostný.
Vyzkoušejte něco ze selské kuchyně a upečte si tento slaný sýrový koláč plný zelí a klobás. Skvěle zasytí a pochutnáte si!
Segedíský guláš je i přes název poctivou českou klasikou. Prohlédněte si tento recept, se kterým si připravíte i domácí knedlík!
Máte chuť na něco českého, ale trochu netradičního? Vyzkoušejte toto kuře na zelí. Jednoduchá příprava a skvělá chuť!
Dopřejte si romantickou večeři nebo oběd s vepřovou kapsou a zelím. Pochutnají si na ní nejen zamilované hrdličky, ale i celá rodina.
Kolozsvárské zelí je pochoutka, na které si pochutná celá rodina. Tento maďarský recept vás rozhodně překvapí svou zajímavou chutí.
Ani se nenadějeme a nastane sezóna sběru zelí, tedy pokladu plného vitaminů a schopného „vyrobit“ zdravá probiotika. Ať už si jej nakládáte sami, nebo kupujete hotové v obchodě, recept na jeho využití se vždy hodí.
Halušky se zelím a slaninou patří mezi sytá a výživná jídla. Zelí plné vitamínů a probiotik, brambory, vejce a slanina dodají vše potřebné. Podle tohoto receptu s postupek krok za krokem je zvládnete snadno.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto skvělou, vydatnou a sytou polévku – staročeskou couračku s klobásou, která vás nejen zasytí, ale důkladně i zahřeje a potěší.