Pomazánka z kysaného zelí je skvělou alternativou k běžným pomazánkám. Prohlédněte si recept s postupem a podpořte svoje trávení.
Připravte si lahodnou cmundu po kaplicku podle našeho receptu. Spojení uzeného masa, sladkého zelí a bramboráků je dokonalé. Už se Vám také sbíhají sliny? Prohlédněte si tuto jihočeskou specialitu.
Pokud máte rádi guláš, ale hledáte něco více sofistikovaného, tento je přesně pro vás. Prohlédněte si recept s postupem na tokajský guláš.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Falešnou kachnu, vlastně kuře pečené na způsob klasické pečené kachny podávané s knedlíkem a zelím.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Pekáčový guláš z vepřové krkovice se zelím a uvařte tuto venkovskou klasiku plnou chuti svojí rodině, nebo známým s domácím houskovým knedlíkem.
Prohlédněte si recept na zabijačkovou zelnici s klobásou! Postaví na nohy a prohřeje vám kosti i krev v těle. Také dokonale zasytí.
Zachtělo se vám ochutnat něco jednoduchého, s nádechem venkova a přirozené chuti? Prohlédněte si recept s postupem na tyto rohlíčky plněné zelím!
I přesto, že je toto jídlo národním pokladem, jedná se i o unikátní recept, který se v každé rodině připravuje jinak. My jsme si pro vás v následujícím receptu také připravili menší obměnu tohoto tradičního pokrmu.
Vyzkoušejte křupavé bandůry plněné zelím a uzeným masem a nechte se okouzlit jejich rustikální chutí! Prohlédněte si recept s postupem na tuto venkovskou dobrotu.
Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a smaženou cibulkou jsou dokonalou ukázkou toho, jak lze pozměnit pokrm a dovést ho k dokonalosti. Prohlédněte si tento český recept s postupem!
Koložvárské zelí má dlouhou tradici ve východoevropské kuchyni a díky skvělé harmonii chutí se dostalo k nám. Prohlédněte si recept s postupem na tuto rodinnou dobrotu.