Objevte bohatou škálu receptů z čerstvého i kysaného zelí – od tradičních českých jídel po moderní varianty. Naučte se připravit vynikající zelné saláty, polévky, hlavní chody i přílohy. Podrobné postupy, tipy a triky pro dokonalý výsledek.
Tato sytá zelňačka je ideální volbou pro chladné dny nebo když máte chuť na něco, co vás pořádně zasytí a zahřeje. Prohlédněte si recept s postupem na zelňačku s klobásou.
Tradiční český pokrm kombinující bramborové knedlíky s restovanou šunkou a kysaným zelím, to skvělé chlupaté knedlíky se zelím a masem.
Tento recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí je jednoduchý, ale plný chutí, které vám připomenou tradiční domácí kuchyni. Objevte tradiční recept na bramborové pyré s kysaným zelím a cibulí, které spojuje jemnost brambor s kyselostí zelí
Segedínský guláš je tradiční středoevropské jídlo maďarského původu. Nejlepší recept je ten originální a chutná prostě všem. Prohlédněte si recept s postupem na segedínský guláš.
Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Tradiční recept z Valašska: připravte si originální Kyselicu – skvělou bílou polévku s uzenou klobásou, bramborami a slaninou. Postup přípravy a recept.
Recept na poctivou českou polévku, ve které vám bude stát lžíce. Řeč je o dokonalé Zelňačce s klobásou a kysaným zelím. Užijte si recept na zelňačku.
Recept na lehký chutná salát: Salát z kysaného zelí se šunkovým salámem, který se hodí jako příloha nebo i hlavní jídlo nejen v horkých letních dnech.