Lehký salát a pikantní řízek je kombinace, které se těžko odolává. Podle tohoto receptu zvládnete obojí snadno.
Valašský frgál není jen tak nějaký koláč. Jde o speciální pochoutku, která má své přísné parametry. Pojďme si jeden upéct.
Upečte podle tohoto receptu s postupem tradiční mazanec jakou moučník třeba ke kávě. Já mazanec peču po celý rok.
Už jste někdy pekli třeba chleba na ohni? Zkuste to podle tohoto receptu s postupem a nebudete litovat.
Na koláč podle tohoto receptu s podrobným postupem můžete použít čerstvé i mražené meruňky. Jen je v sezóně nezapomeňte strčit do mrazáku.
Někdo tyhle karamelové řezy zná jako takovou retro pochoutku, která byla populární, když jsme byli malí. Teď je ale zase v kurzu!
Dopřejete si rádi pečivo namazané lahodným máslem, ale občas sklouznete k pokusu ušetřit finance tím, že sáhnete po levnějším výrobku? Pozor na to.
Pokud jste milovníky pečené kachny, tento recept je přesně pro vás! Je poctivý, podle naší paňmámy – takto ji pečeme už po několik generací.
Řízek z bůčku? Faktem je, že jde o nesmírně lahodné jídlo, které je sice trochu tučnější, ale o to chutnější. Mohu s klidem říct, že jsou to nejšťavnatější řízky.
Jablečný štrůdl nikdy nezklame, vyzkoušejte tuto verzi v podobě buchty na plech. Je to rychlovka a přímo výborná!
Receptů na rychlé buchty není nikdy dost. Tento recept s postupem si uložte na chvíle pečení v časové tísni.











