Okurková sezóna je v plném proudu. Také máte rodinný recept na nakládání? A zkusili jste někdy kvašené okurky použít do polévky?
Sterilovaná řepa perfektně sedí jako příloha k klasickým pokrmům. Mimo to, že skvěle chutná, obsahuje mnoho vitamínů a minerálů. Nachystejte si ji do zásoby podle tohoto postupu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bramborový salát podle rumunského receptu, kde základem je kvalitní a výrazná červená cibule.
Papežský salát patří mezi pokrmy podávané při výjimečných příležitostech. Jeho základ tvoří brambory, kyselé okurky a majonéza, často také hrášek, šunka nebo uzené maso.
Lehký a svěží salát, jako ideální kandidát do letních dnů, kdy nemáme chuť na žádné těžké jídlo. Jednoduché jídlo z hlávkového salátu, mrkve, cibulek a jogurtového dresinku je skvělým příkladem, že křupavost a svěžest lze spojit s jemnou sladkokyselou chutí.
Křupavý pizza předkrm – jsou to takové mini pizzy z trouby, zapečené třeba se sýrem, rajčatovou nebo masovou omáčkou. Skvělá rychlovka bez kynutí a dlouhé přípravy.
Bramborový salát je stálicí slavnostních tabulí, nejen české, ale celé středoevropské kuchyně. Prohlédněte si recept a přísadu, kterou třeba do svého salátu nepoužíváte a vyzkoušejte.
Věděli jste, že domácí hamburger dokáže být chutnější i s vepřovým masem? A co teprve s vlastní domácí burgerovou houskou. Prohlédněte si úžasná recept s postupem a zcela změníte pohled na tuto pochoutku!
Připravte si vlašák s alternativní surovinou. Je to klasika, která chutná a i když se nejedná o nejzdravější jídlo, občas přijde k chuti a podlehneme.
Rybí salát, koneckonců jakýkoliv salát je vždy lepší domácí. Prohlédněte si recept s postupem na tento salát ze zavináčů!
Ať už si ho dáte na čerstvý rohlík, do chlebíčků nebo jen tak na vidličku. Garantujeme, že vás přenese zpět do dob, kdy poctivé suroviny a pečlivá příprava byly samozřejmostí. Prohlédněte si recept s postupem na vlašský salát podle ČSN z roku 1976!











