Tento jednoduchý okurkový salát je klasickým příkladem toho, jak může být něco tak jednoduchého zároveň chutné a osvěžující.
Svíčková patří mezi nejznámější jídla české gastronomie. V tomto receptu se dozvíte krok za krokem jak na ni co nejlépe! Prohlédněte si recept s postupem na svíčkovou na smetaně.
Klasická a oblíbená křenová omáčka, kterou obvykle podáváme k masu a knedlíku. Křen je plný zdraví prospěšných látek. Prohlédněte si recept s postupem na křenovou omáčku.
Máte rajčata navíc? Udělejte si svůj vlastní domácí kečup, který je aromatický a nesrovnatelný s tím komerčním ze supermarketu. Prohlédněte si recept s postupem na domácí kečup.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí čalamádu. Domácí čalamáda je vysoce variabilní a zdravá příloha k různým pokrmům. Připravte si podle tohoto receptu vynikající čalamádu na zimu.
Příprava zelného salátu je snadná a výsledek potěší svou svěžestí a chutí. Tento jednoduchý zelný salát s octovou zálivkou je ideální volbou, když chcete připravit něco rychlého, chutného a zdravého jako přílohu.
Prohlédněte si recept s postupem na zeleninový salát s trhaným masem. Něco lehkého, ale vydatného k večeři? Tento zeleninový salát s vařeným trhaným masem je ideální volba pro doplnění živin v těle.
Recept, Postup, Suroviny na českou klasiku, zelené fazolky na kyselo se smetanou. Je to rychlý a chutný bezmasý pokrm.
Prohlédněte si recept s postupem na cuketový tatarák do sklenic. Cuketový tatarák si uskladníte do sklenic a můžete podávat kdykoliv vás napadne. Je veganský a chuťově velmi bohatý.
Prohlédněte si recept s postupem na zavařené okurky ve sladkokyselém nálevu. Zavařenina, která doma nesmí chybět. Postup krok za krokem, jak na to.