Hotová omáčka, vždy připravená k rychlému použití na těstoviny, rýži nebo k zapečení, 100% bez konzervantů z domácích surovin. Připravte ji snadno podle tohoto postupu.
Domácí sulc z kolena a kůží s octem a cibulí je plný kvalitního kolagenu. Vyjde na pár korun a chutná skvěle nejen jako chuťovka k pivu. Připravte ho podle tohoto receptu krok po kroku.
Sezóna rajčat je v plném proudu, nicméně při letošním počasí se může lehce stát, že vám zůstane mnoho nezralých plodů. Jak známo, syrové se konzumovat nesmí kvůli obsahu solaninu. Co ale s nimi? Rozhodně je nevyhazujte.
Hříbková polévka je mňamka. Vyzkoušejte babiččinu hřibačku, která má kreativní název, ale chuť naprosto famózní.
Poctivá rajská omáčka, jako znáte od babičky. V receptu s jasným postupem včetně domácích knedlíků. Vynaložený čas a úsilí vás dovede k perfektnímu výsledku.
Chlupaté knedlíky jsou skvělým pokrmem, který se hodí na oběd i k večeři. Vyzkoušejte tyto s bůčkem, určitě si pochutnáte.
Zeleninovou čalamádu plnou vitamínů si připravíte doma podle tohoto postupu krok za krokem za pár korun ve skvělé kvalitě. Získáte dobortu na podporu imunity na celý rok.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Fazolovou polévku s klobásou a smetanou, která vás s kouskem chleba dokáže zasytit a zastoupit i hlavní jídlo.
Prohlédněte si recept s postupem na smažená zastřená vejce s bramborovou kaší! Pár minut a budete se olizovat ještě dlouho.
Tradiční česká čočková polévka, která naplní a zahřeje každé břicho, je plná živin, minerálních látek a vitamínů. Připravte ji snadno podle postupu krok po kroku.
Finskou polévku lohikeitto s lososem, smetanou a koprem připravíte podle tohoto postupu krok za krokem za 40 minut. Spolehlivě zahřeje v chladných dnech.