Připravte si šťavnaté kuřecí stehno s vůní grilu doma v troubě podle našeho receptu s postupem krok za krokem.
Ačkoliv okurkových salátů a jejich variant je nespočet, není okurkový salát jako okurkový salát. Připravila jsem další variantu a použila některé suroviny, které třeba do salátu obvykle nedáváte. Vyzkoušejte tento recept.
Libeček lékařský je oblíben pro své typické aroma. Každá polévka s ním voní „po vývaru“. Je to nenáročná vytrvalá bylinka. Dorůstá až dvou metrů a v kuchyni můžeme využít celou rostlinu
Poctivá domácí pečená krkovička s hlávkovým zelím, červeným vínem a bramborovým knedlíkem – tradiční slavnostní jídlo! Prohlédněte si recept s postupem.
Prohlédněte si recept s postupem na tradiční jihočeskou zelnici, obvykle podávanou se šťouchanými bramborami.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a zkuste připravit toto prastaré jídlo prospěšné kloubům a kůži. Obsahuje spoustu kolagenu a navíc je to velká pochoutka.
Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
Řízek v trojobalu je sice českou klasikou, ovšem původně pochází z Rakouska, je jedním z nejslavnějších pokrmů. Já mám ráda řízky křehké a hezky měkké, proto je připravuji tímto způsobem dle mého receptu.
Bramborový salát patří mezi krále kuchyně nejen české, ale i například německé, polské či rakouské. Prohlédněte si recept na ten na německý způsob. Můžete porovnat, který vám bude chutnat nejvíce.
Prohlédněte si recept s postupem krok zákrokem na tento domácí bochník chleba, který upečete snadno a budete se těšit z vlastního malého kouzla.
Prohlédněte si recept s postupem na fantastické kotlety se sladkokyselou omáčkou a zakuste chuť poctivé kuchyně!