Maso, které se rozpadá v ústech s naprosto dokonalou chutí. Upečte si vepřová žebra podle našeho receptu a užijte si božsky lahodný pokrm.
Vyzkoušejte originální chuť těchto řízků naruby se zeleninou Moravanka. Budete překvapeni, jak skvěle tento pokrm chutná.
Návod na přípravu jednoduché marinády na maso, které chceme druhý den grilovat. Hodí se na plátky masa, špízy i celé kusy.
Toto je chuťová lahůdka – Prohlédněte si recept s postupem na nádherně aromatické zapečené palačinky s Olomouckými tvarůžky! Bude se vám ještě o nich zdát.
Jak již název napovídá, jídlo, které jsme pro vás uvařili dnes, pochází z rakouské kuchyně. Oproti české majonézové verzi je tento vídeňský salát lehčí a lehce navinulý. Základ tvoří kromě brambor také cibule, vývar, kvalitní ocet, hořčice a kapka oleje.
Vajíčka tvoří základ snad všech světových kuchyní. Jsou jednou z nejběžnějších a zároveň nejvýživnějších surovin. Já je miluji jak v pomazánkách tak i salátech. Dnes tedy připravíme vaječný salát. Prohlédněte si recept s postupem.
Bramborový salát je stálicí slavnostních tabulí, nejen české, ale celé středoevropské kuchyně. Prohlédněte si recept a přísadu, kterou třeba do svého salátu nepoužíváte a vyzkoušejte.
Tuňák v našich kuchyních zdomácněl již před lety, dalo by se říci, že ihned po sametové revoluci. Nepatří v kuchyni tedy mezi nic neobvyklého. Tato pomazánka z tuňáka ovšem chuťově neobvyklá je – je totiž božská. Prohlédněte si recept s postupem.
Bramborový salát patří mezi krále kuchyně nejen české, ale i například německé, polské či rakouské. Prohlédněte si recept na ten na německý způsob. Můžete porovnat, který vám bude chutnat nejvíce.
vé zelí je košťálová zelenina, jejíž historie sahá až do dob starověkých civilizací. Věřili byste tomu, že jej staří Římané využívali i pro léčebné účely? Prohlédněte si recept na tento nejlepší zelný salát jaký znám…











